Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 Λάσο: “Δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά”

Λάσο: “Δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά”

Ρεάλ

laso

Κωνσταντινούπολη, αποστολή
lena karaliH Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει στον δεύτερο ημιτελικό τη Φενέρμπαχτσε, με τους Μαδριλένους να μην έχουν καλή παράδοση κόντρα στους Τούρκους.

Δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά, δεν ανησυχώ γι’αυτά. Δε με ενδιαφέρει αν έχουμε χάσει 20 φορές από μία ομάδα. Αν τη νικήσουμε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, αυτό μετράει. Η συγκέντρωσή μας είναι στο αυριανό παιχνίδι και μόνο εκεί”, δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο και πρόσθεσε:

Το γεγονός πως οι τέσσερις ομάδες ήταν οι ίδιες που συμμετείχαν στο Final Four του 2015 δείχνει πως έχουν την ικανότητα και το πάθος να μείνουν στον υψηλότερο επίπεδο. Είναι πολύ καλό που μπόρεσαν να επιστρέψουν στο ίδιο σημείο μετά από δύο χρόνια. Ωστόσο, κάθε Final Four είναι διαφορετικό για μένα. Ακόμα και αν οι ομάδες και οι αναμετρήσεις των ημιτελικών είναι οι ίδιες, η διοργάνωση είναι διαφορετική”

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Γιουλ πρόσθεσε: “Έχουμε μία δύσκολη μάχη αύριο και η συγκέντρωσή μας είναι μόνο εκεί. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, θα είναι σίγουρα ένα σκληρό παιχνίδι αλλά θέλουμε πολύ νικήσουμε και θα παλέψουμε γι΄αυτό”.

Σε ερώτηση για το αν θα πάρει το τελευταίο σουτ, απάντησε: “Ναι λογικά θα το πάρω” (σ.σ. γέλια).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…