Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 “Κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας ο Σπανούλης”

“Κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας ο Σπανούλης”

bogdan bogdanovic fenerbahce real

bogdan bogdanovic fenerbahce real

Κωνσταντινούπολη αποστολή

lena karaliΣτον Βασίλη Σπανούλη υποκλίθηκε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης της τουρκικής ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων” ίσως να είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Για τον Βασίλη Σπανούλη αναλυτικά τόνισε: “Ο Σπανούλης ίσως είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Euroleague. Στον ημιτελικό έκανε ό,τι κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Είναι ένας ζωντανός θρύλος. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό, είναι μια σπουδαία ομάδα. Τίποτα δεν σου χαρίζεται και ο Ολυμπιακός κέρδισε με την αξία του αυτό το σεβασμό”.

Για τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε: “Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω εμπειρίας, αφού διαθέτει πολλούς παίκτες που έχουν πάρει μέρος σε πολλά Final Four, έχουν παίξει σε πολλούς τελικούς. ‘Εχουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, όπως για παράδειγμα τον Σπανούλη. Φάνηκε πόσο δυνατή ομάδα είναι με τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Ο τελικός μέσα από τα μάτια των διαιτητών! (vid)

Η τεχνολογία έχει διεισδύσει βαθιά και στο άθλημα του μπάσκετ, κάτι που αποδεικνύεται περί…