Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κάναμε ένα βήμα παραπάνω με την τρίτη θέση”

“Κάναμε ένα βήμα παραπάνω με την τρίτη θέση”

manolopoulos sakota

manolopoulos sakota

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα βρεθεί για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής σε κάποια ομάδα, στα ημιτελικά της Basket League και στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στην καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρσι, ενώ πρόσθεσε πως θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της “Ένωσης”: “Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, συγχαρητήρια για την πρόκριση, την άξιζε. Εμείς κάναμε ένα βήμα παραπάνω φέτος τερματίζοντας τρίτοι. Παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ, ήμαστε σοβαροί, γι’ αυτό βγήκαμε τρίτοι. Αυτό αποδεικνύει ότι γίνεται σοβαρή δουλειά στην ΑΕΚ ξεκινώντας από τον Μάκη Αγγελόπουλο, που έχει μεγάλες βλέψεις, αγαπάει την ΑΕΚ και προσπαθεί για το καλύτερο. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το ότι δεν προκρίθηκε στο φάιναλ φορ δεν μειώνει την αξία του και το μπάσκετ που έπαιξε φέτος. Κάναμε πολλή και σκληρή δουλειά. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι πιθανότητες έχουμε“.

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: “Θέλω να ευχηθώ να γίνουν καλά ματς. Χαίρομαι που άκουσα ότι αυξήθηκε ο αριθμός των εισιτηρίων. Παίχτηκε καλό μπάσκετ φέτος και συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Εύχομαι υγεία σε όλους τους παίκτες, χωρίς βία, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να απολαύσει τα ματς, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο. Να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να αγαπήσει το μπάσκετ, γιατί όλοι εμείς αγαπάμε το μπάσκετ και θέλουμε να μείνουμε σε αυτό και ο μόνος τρόπος για να συμβεί είναι να αγαπήσει και ο κόσμος το μπάσκετ. Αν ο κόσμος θέλει μπάσκετ, πρέπει να του δώσουμε μπάσκετ. Άρα, όσο πιο πολλά παιχνίδια γίνονται, τόσο το καλύτερο. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά η ΑΕΚ έκανε ένα βήμα παραπάνω με την τρίτη θέση και φέτος θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική. Εύχομαι κι εγώ κάθε φορά οι ομάδες που παίζουν στο φάιναλ φορ να είναι όλες ανταγωνιστικές και να γίνονται καλύτερα παιχνίδια για τον κόσμο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…