Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 Ιτούδης: “Δεν είναι στο 100% ο Τεόντοσιτς”

Ιτούδης: “Δεν είναι στο 100% ο Τεόντοσιτς”

dimitris itoudis

dimitris itoudis

Κωνσταντινούπολη, αποστολή
lena karaliΟ Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του Μίλος Τεόντοσιτς, στη συνέντευξη Τύπου του Final Four της Ευρωλίγκας. Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε, παράλληλα, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

“Το Final 4 είναι κάτι διαφορετικό. Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες. Όλοι είχαμε σκαμπανεβάσματα. Χαίρομαι που είμαι σε μια ομάδα που μετρά 16 στα 17 τελευταία Final 4. Ξέρουμε ποια είναι η υποχρέωσή μας αλλά δεν θα είναι εύκολο να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Ο Τεόντοσιτς ήθελε πολύ να παίξει. Προπονείται, έκανε ενέσεις. Δεν είναι στο 100% αλλά θέλει πολύ να παίξει. Θα δούμε πώς θα είναι αύριο”, ανέφερε αρχικά.

Για τον Ολυμπιακό: “Το 2015 έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Αλλά τώρα είμαστε στο 2017. Η ΤΣΣΚΑ έχει αλλάξει. Έχουμε απέναντί μας έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Δεν μετρά το παρελθόν. Μετρά το τώρα”.

Για τον Ομπράντοβιτς: “Δεν είναι παιχνίδι σκάκι. Δεν είναι Ιτούδης εναντίον Ομπράντοβιτς. Είμαστε προπονητές και το θέμα είναι πώς διαχειριζόμαστε κάθε κατάσταση. Δε νιώθω ο κορυφαίος. Δεν θα έπρεπε να με ρωτήσετε καν. Είναι ένας νορμάλ προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Νάντο Ντε Κολό πρόσθεσε: “Ήταν μια μεγάλη και δύσκολη σεζόν. Οι ομάδες που είναι εδώ το άξιζαν.
Έχουμε ήδη παίξει.με τον Ολυμπιακό κι έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάμε. Η διαφορά μεταξύ παίκτη και του κορυφαίου φαίνεται στον Σπανούλη. Όταν η ομάδα τον χρειάζεται ξέρει πώς να ηγηθεί. Για αυτό και ο Ολυμπιακός έχει τόσες επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Χρειάζεται ομαδική προσπάθεια για την αντιμετωπισή του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…