Κεντρική NBA Ιδού οι φιναλίστ των βραβείων του NBA: Μέσα ο Γιάννης! (pic+vid)

Ιδού οι φιναλίστ των βραβείων του NBA: Μέσα ο Γιάννης! (pic+vid)

giannis antetokounmpo milwaukee bucks

giannis antetokounmpo milwaukee bucks

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη ατομική του διάκριση στον “μαγικό” κόσμο του NBA, καθώς συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στους 3 φιναλίστ για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της χρονιάς! Η κατακόρυφη άνοδος στην απόδοσή του και η ανέλιξή του σε σούπερ-σταρ τον καθιστά ως μεγάλο φαβορί, με το αμυντικό “θηρίο”, Ρούντι Γκομπέρ και τον “ταχυδακτυλουργό”, Νίκολα Γιόκιτς να είναι οι αντίπαλοί του!

//platform.twitter.com/widgets.js

Όσον αφορά τα υπόλοιπα βραβεία, το βραβείο του MVP θα διεκδικήσουν τα 3 μεγάλα φαβορί (Λέοναρντ, Χάρντεν, Γουέστμπρουκ), με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να μένει εκτός. Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον θα εκπροσωπήσει και αυτός τους Μπακς στο βραβείο του ρούκι της χρονιάς ενώ οι Χιούστον Ρόκετς θα έχουν 2 υποψηφίους, σχετικά με τον κορυφαίο 6ο παίκτη! Οι νικητές των βραβείων θα ανακοινωθούν όλοι μαζί στις 26 Ιουνίου, σε ένα μεγαλοπρεπές σόου, το οποίο θα μεταδοθεί από το TNT (NBA Awards on TNT).

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες των βραβείων του NBA

  • Πολυτιμότερος παίκτης (MVP): Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Ράσελ Γουέστμπρουκ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Κουάι Λέοναρντ (Σαν Αντόνιο Σπερς)
  • 6ος παίκτης της χρονιάς: Έρικ Γκόρντον (Χιούστον Ρόκετς), Λου Γουίλιαμς (Χιούστον Ρόκετς), Άντρε Ιγκουοντάλα (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς)
  • Πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς: Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς), Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς), Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ)
  • Ρούκι της χρονιάς: Ντάριο Σάριτς (Φιλαδέλφια 76ερς), Τζοέλ Εμπίιντ (Φιλαδέλφια 76ερς), Μάλκολμ Μπρόγκντον (Μιλγουόκι Μπακς)
  • Αμυντικός της χρονιάς: Κουάι Λέοναρντ (Σαν Αντόνιο Σπερς), Ντρέιμοντ Γκριν (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ)
  • Προπονητής της χρονιάς: Γκρεγκ Πόποβιτς (Σαν Αντόνιο Σπερς), Έρικ Σπόλστρα (Μαϊάμι Χιτ), Μάικ Ντ’Αντόνι (Χιούστον Ρόκετς)

 

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…