Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Οι ξένοι στο “Παλατάκι” για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Οι ξένοι στο “Παλατάκι” για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

aksenoi

aksenoiΞανά στο “Παλατάκι” μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη… Την Πέμπτη έπαιξε για το βόλεϊ ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και κάποιοι ξένοι που αγωνίστηκαν στον “Δικέφαλο” (πλέον όλοι είναι ελεύθεροι) βρέθηκαν στο γήπεδο το απόγευμα. Συγκεκριμένα οι Κλάντον, Πέινερς και Σόμπι παρακολούθησαν το ματς του “Δικεφάλου” με τους “ερυθρόλευκους” το οποίο έληξε με 0-3 σετ.

Ο ΠΑΟΚ, έτσι, δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα και η υπόθεση τίτλος θα κριθεί σε αγώνα που θα γίνει στην έδρα του Ολυμπιακού (θα είναι το τελευταίο ματς μεταξύ των δύο ομάδων που έχουν από δύο νίκες). Στο μεταξύ η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα γευματίσει την Παρασκευή, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

“Ξεσκόνισμα” σε παίκτες

Και μια που αναφερθήκαμε σε ξένους παίκτες, εν όψει της επόμενης σεζόν θα αρχίσει να “ξεσκονίζεται” η ξένη αγορά αναλόγως βέβαια και τι θα γίνει με τους καλαθοσφαιριστές που έπαιξαν φέτος στον ΠΑΟΚ. Από το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσαν να αποτελέσουν υποψήφιους στόχους κάποιοι παίκτες…

Για παράδειγμα ο Μπαρτ ανέκαθεν άρεζε σε στελέχη της ομάδας αλλά είναι ακριβός, ο Ρέλεφορντ που είχαμε αναφερθεί παλαιότερα είναι ένας καλαθοσφαιριστής που στον ΠΑΟΚ έχουν καλή άποψη, επίσης ο Σάφτενααρ μπορεί φέτος να μην έκανε ιδιαίτερη θετική χρονιά αλλά στον “Δικέφαλο” είχαν σχηματίσει καλή γνώμη γι’ αυτόν πιο παλιά ενώ ο Ρέντικ ήταν θετικός με την φανέλα του Κολοσσού, όπως o Φιτζπάτρικ στο Ρέθυμνο αλλά και οι Χολ, Μπράουν στον Κόροιβο (από τους τέσσερις, οι τρεις τελευταίοι με πιο λίγες πιθανότητες να ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ).

Από τους… πρώην, υπάρχει καλή εικόνα για τους Τέπιτς, MακΓκραθ (αν δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ) Οντουμ και Χάτσερ που όμως είναι “αλμυροί” οικονομικά, για τον Κάρτερ ενώ από εκεί και πέρα είχε γίνει επιφανειακά κουβέντα για τον Ούρος Λούκοβιτς όταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε στο Champions League (για την ρακέτα θα μπορούσε να αποτελέσει υποψήφιο και ο Ντέβιν Τόμας).

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …