Κεντρική Basket League Άρης “Η ομάδα είναι του κόσμου”

“Η ομάδα είναι του κόσμου”

Πρίφτης

apriftis 1Ο Άρης μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών της Basket League, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του. Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα είναι του κόσμους και ότι παίζουν γι αυτόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό ρυθμό. Εμείς ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, πιο συγκεντρωμένοι και είχαμε ταχύτητα σε σχέση με τον αγώνα στο ΣΕΦ. Είχαμε καλές εκτελέσεις στην επίθεση, κάναμε λίγα λάθη και η διαφορά είναι αποτέλεσμα κάποιων σουτ που έβαλαν κάποιοι παίκτες.

Έχοντας την απουσία των ψηλών ήταν κάτι που δεδομένα έπρεπε να κάνουμε. Ο Ολυμπιακός με τόσα τρίποντα είχε 50%. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και προσπάθεια. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, του εύχομαι ολόψυχα”.

Για το χειροκρότημα του κόσμου σημείωσε: “Είναι πολύ ευχάριστο αυτό γιατί ο κόσμος πολλές φορές εκδηλώνεται και το κάνει ποικιλοτρόπως. Ευχαριστούμε που εκτιμούν την προσπάθειά μας. Η ομάδα είναι του κόσμου, το έχουμε ξαναπεί, γι’ αυτόν παίζουμε και πιστεύω ότι έχει κριτήριο ο κόσμος και βλέπει τη σοβαρή προσπάθεια και τη μαχητικότητα. Απλά εμείς πρέπει να το διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια”.

Για την εμφάνιση του Αντουάν Σκοτ είπε: “Ήταν αποφασιστικός. Ξέρουμε ότι έχει μια έφεση στο σκοράρισμα και σίγουρα απέναντι στον Ολυμπιακό το επίπεδο της άμυνας είναι πιο υψηλό. Έχει ένστικτο. Δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε, όλη η ομάδα είχε μια σωστή εικόνα. Ήταν πολύ μαχητικός στην άμυνα. Στο ΣΕΦ είχε τον Σπανούλη και δεν είναι εύκολο να τον μαρκάρεις, ήθελε μια προσαρμογή. Δεν παίζεις με τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλει χρόνο να εγκλιματιστεί όπως κι εγώ να τον διαβάσω. Και ο Ζάρας και ο Βλάντο και ο Ντραγκίτσεβιτς ήταν αποτελεσματικοί σήμερα”.

Από την πλευρά του ο Ουίλ Κάμινγκς σημείωσε: “Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να μείνουμε κοντά στη νίκη, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες συνεργασίες στο τέλος. Κρατάμε όμως το ότι παίξαμε σε υψηλό επίπεδο”.

Ο Αμερικανός προσπάθησε να συγκρίνει τη σημερινή εμφάνιση με αυτήν του ΣΕΦ και είπε: “Νιώθω ότι δεν υπάρχει εξήγηση. Να παίζουμε πιο σκληρά, πιο συγκεντρωμένα. Θα έλεγα ότι αυτό κάναμε σήμερα. Εκτελέσαμε καλύτερα. Μεγαλύτερη σημασία είχε ότι σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…