Κεντρική NBA Η αήττητη “εποποιία” των Γουόριορς συνεχίζεται! (pics)
NBA

Η αήττητη “εποποιία” των Γουόριορς συνεχίζεται! (pics)

andre iguodala 2

andre iguodala 2

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν έχουν εντάξει ακόμη τη λέξη “ήττα” στο λεξιλόγιό τους κατά τη διάρκεια των πλέι-οφ, με τους “πολεμιστές” να μετρούν 11 σερί νίκες και να “καλπάζουν’ ολοταχώς προς τους Τελικούς του NBA. Το πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσής τους, σε συνδυασμό με τις ατυχίες των αντιπάλων τους (τραυματισμοί Κουάι Λέοναρντ, Τόνι Πάρκερ, Τζορτζ Χιλ, Γιουσούφ Νέρκιτς) επιτρέπει στην ομάδα του Όκλαντ να γράφει το όνομά της στα βιβλία των ρεκόρ της post-season!

Συγκεκριμένα, οι Γουόριορς έγιναν μόλις η 3η ομάδα στην ιστορία του NBA που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στα πλέι-οφ με ρεκόρ 11-0! Μονάχα οι Λος Άντζελες Λέικερς του Μάτζικ Τζόνσον το 1989 και οι “λιμνάνθρωποι” του Σακίλ Ο’Νιλ και του Κόμπι Μπράιαντ το 2001 έχουν πετύχει κάτι παρόμοιο, με τους δεύτερους να κατακτούν το πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με τους πρώτους. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι έτοιμοι να ενταχθούν σε αυτό το κλειστό “κλαμπ”, σε περίπτωση που επικρατήσουν αύριο επί των Μπόστον Σέλτικς.

//platform.twitter.com/widgets.js

Επίσης, το Γκόλντεν Στέιτ έγινε η 2η ομάδα στην ιστορία των πλέι-οφ που σημειώνει 9 νίκες με διψήφιο αριθμό πόντων στα πρώτα 11 ματς της post-season. Μονάχα οι θρυλικοί Μιλγουόκι Μπακς του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και του Όσκαρ Ρόμπερτσον έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο, κατακτώντας, φυσικά το πρωτάθλημα εκείνη τη σεζόν (1971).

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…