Κεντρική Β' Εθνική Γυναίκα πρόεδρος στο Χαρίλαο Τρικούπη (pic)

Γυναίκα πρόεδρος στο Χαρίλαο Τρικούπη (pic)

xarilaos trikouphs

xarilaos trikouphs

Πρόεδρος στο Χαρίλαο Τρικούπη ανέλαβε η Βασιλική Μπελέκου. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας του Μεσολογγίου γυναίκα πρόεδρος.

Ο Δημήτρης Ρεπάσος αποχώρησε από το σύλλογο και πρότεινε τη


“Εδώ και 6 μήνες σκέφτομαι να αποχωρήσω από το αξίωμα του προέδρου και έφτασε η σημερινή ημέρα που μίλησα με την κ Μπελέκου και της είπα την σκέψη μου ώστε να αναλάβει την προεδρεία.Η κ. Μπελέκου 2 χρόνια έδωσε τον καλύτερο της εαυτό από την θέση του γραμματέα της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο  θα πράξει και σαν πρόεδρος.Έχει μεράκι και αγάπη για την ομάδα και είναι βέβαιο ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλό επίπεδο αθλητισμού στην πόλη του Μεσολογγίου.Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα σε ότι μου ζητηθεί”, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Χαρίλαου Τρικούπη.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνο, ανέφερε:”Θεωρώ ότι ο Δήμος παίζει σημαντικό ρόλο στον αθλητισμό με τις αθλητικές υποδομές κάτι που το προσπαθούμε 2 χρόνια.Έφτασε η ώρα η πόλη να αποκτήσει κολυμβητήριο ,γήπεδο τέννις και βόλλευ.Κάναμε έρευνα και για τον στίβο αλλά το κόστος είναι πολύ υψηλό για φέτος.Για τις 2 σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις μπάσκετ που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας θα υπάρξει ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου και επιτέλους οι ομάδες θα προπονούνται και θα αγωνίζονται σε σωστές συνθήκες.Η Δημοτική αρχή θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα του Τρικούπη όπως και σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους του δήμου.”.

Για πρώτη φορά γυναίκα πρόεδρος στον Τρικούπη!Η κ. Βασιλική Μπελέκου στα ηνία του Τρικούπη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …