Κεντρική Β' Εθνική “Γιατί τελικά, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα”

“Γιατί τελικά, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα”

karditsa1

karditsa1

Μεθυσμένη πολιτεία μοιάζει η Καρδίτσα, μετά την ιστορική άνοδο του Α.Σ.Κ. στην Α2. Η διοίκηση της ομάδας συνεχάρη τους πάντες για την τεράστια επιτυχία, τονίζοντας ότι από την Κυριακή, στο μπάσκετ και τον αθλητισμό της Καρδίτσας, ανοίγει μια νέα σελίδα.

Αναλυτικά:
“Από την Ξάνθη, μέχρι την Κοζάνη, από το Αγρίνιο μέχρι τη Θεσσαλονίκη, από την Αθήνα μέχρι την Καβάλα, το όνομα του Α.Σ.Κ. και κυρίως, το όνομα της Καρδίτσας βρίσκεται στο προσκήνιο. Η πανάξια νίκη της ομάδας μας με αντίπαλο την Καστοριά με 70-61, σφράγισε μια εκπληκτική πορεία και μια ιστορική άνοδο στην Α2 Εθνική.

Μαζί με την Καστοριά, την οποία συγχαίρουμε για την άνοδο αλλά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ο Α.Σ.Καρδίτσας πήρε το εισιτήριο για την Α2 και έχει μπροστά, τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του.

Στους προπονητές, στους παίκτες, σε όλο το τιμ της ομάδας και στον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια της ομάδας, αξίζει ένα τεράστιο “ΜΠΡΑΒΟ”. Από την Κυριακή, στο μπάσκετ και τον αθλητισμό της Καρδίτσας, ανοίγει μια νέα σελίδα.
Γιατί τελικά, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …