Κεντρική NBA Φουντώνουν οι φήμες περί ανταλλαγής του Πορζίνγκις!
NBA

Φουντώνουν οι φήμες περί ανταλλαγής του Πορζίνγκις!

kristaps porzingis

kristaps-porzingis

Πληθώρα ομάδων έχουν επικοινωνήσει με τους Νιου Γιορκ Νικς, με κύριο θέμα μια ενδεχόμενη ανταλλαγή του Κρίσταπς Πορζίνγκις, όπως αναφέρει το ESPN. Ο Λετονός “γίγαντας” αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, όντας μόλις 21 ετών και παρουσιάζοντας ένα τρομερά ελκυστικό πακέτο ικανοτήτων. Οι φήμες περί αποχώρησής του από το “Μεγάλο Μήλο” φούντωσαν τον προηγούμενο μήνα, μετά την άρνησή του να παρευρεθεί σε meeting με τον πρόεδρο της ομάδας, Φιλ Τζάκσον και τον γενικό διευθυντή, Στιβ Μιλς.

Ο Πορζίνγκις έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει κάτοικος Νέας Υόρκης αλλά η πρώτη προτεραιότητά του είναι να κερδίζει. Οι Νικς έχουν υποστεί 101 ήττες τα τελευταία 2 χρόνια, κάτι που μπορεί να επιδράσει πολύ αρνητικά στην ψυχοσύνθεση ενός νεαρού παίκτη και να του καλλιεργήσει μια loosing νοοτροπία.

Ο “Unicorn” αναμένεται να εισέλθει στην τρίτη χρονιά του τετραετούς συμβολαίου του την επερχόμενη σεζόν αλλά ο ίδιος είναι πολύ δυσαρεστημένος και εκνευρισμένος από την κατεύθυνση και την πορεία της ομάδας. Οι Νικς δεν θα ήθελαν με τίποτα να τον χάσουν, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να εξελιχθεί σε παίκτη-ορόσημο για αυτούς αλλά μια πολύ καλή προσφορά μπορεί να τους κάνει να μπουν σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…