Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Φεύγουν Ασκα, Κλάντον και Μιλιένοβιτς

Φεύγουν Ασκα, Κλάντον και Μιλιένοβιτς

aclantonlavrio

aclantonlavrioAναχωρήσεις όσον αφορά τους ξένους που έπαιξαν την τρέχουσα σεζόν στον ΠΑΟΚ… Οι Κιθ Κλάντον, Ιβάν Ασκα και Νέναντ Μιλιένοβιτς την Δευτέρα θα φύγουν από την Θεσσαλονίκη, όπως ήδη έχει κάνει ο Θαντ ΜακΦάντεν. Οσον αφορά τους Πέινερς και Σόμπι, αυτοί θα παραμείνουν στην πόλη για μια εβδομάδα ακόμη.

Και στον ΠΑΟΚ δεν αποκλείουν να γίνει μια συζήτηση με τον Λετονό που είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα, ένα θέμα που είχε αποκαλύψει το ebasket.gr τους προηγούμενους μήνες (στους κόλπους του “Δικεφάλου” εκτιμάται ότι φαίνεται να είναι κοντά η συμφωνία με τον Πέινερς ενώ στον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν διάθεση για διετές συμβόλαιο).

Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη και το γεγονός πως μέλης της διοίκησης της ΚΑΕ τον είδαν στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο πέρα από την… παραίνεση ότι μετά την επιτυχία του ποδοσφαίρου θα πρέπει να πάρει σειρά και το μπάσκετ ενώ στελέχη της ΚΑΕ κλήθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί που θα πανηγυριστεί η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…