Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Eν αναμονή της άφιξης Τσόχλα…

Eν αναμονή της άφιξης Τσόχλα…

Εκτός Θεσσαλονίκης παραμένει ο Απόλλων Τσόχλας, στον οποίο έχει εκφραστεί η επιθυμία για παραμονή του στον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως ο μάνατζερ του είχε τονίσει στο ebasket.gr πως… “o ΠΑΟΚ θέλει, ο Απόλλωνας θέλει, άρα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία“.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Τσόχλας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, αυτή την ενημέρωση έχουν οι “ασπρόμαυροι” από τον παίκτη και έτσι αναμένονται εξελίξεις στο ζήτημά του.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193, στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

Θυμίζουμε πως την σεζόν 2016-17, ο Τσόχλας είχε μέσο όρο 6,1 πόντους στο πρωτάθλημα… Από εκεί και πέρα οι παίκτες του “Δικεφάλου” που έχουν συμβόλαιο, συνηθίζουν να βρίσκονται στο “Παλατάκι” και δουλεύουν από τώρα εν όψει της νέας σεζόν. Ανάμεσα σε αυτούς που άρχισαν προπονήσεις από… νωρίς και ενώ είμαστε πολύ μακριά από την επόμενη αγωνιστική χρονιά, είναι και ο Αντώνης Κόνιαρης για τον οποίο στον ΠΑΟΚ μιλούν πάντα με πολύ καλά λόγια για την σοβαρότητα και την εργατικότητά του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…