Κεντρική Basket League Άρης “Ευχαριστώ τα φιλαράκια μου τους παίκτες…”

“Ευχαριστώ τα φιλαράκια μου τους παίκτες…”

priftis palataki

priftis palatakiΟ Δημήτρης Πρίφτης θέλησε να αφιερώσει την νίκη επί του ΠΑΟΚ στην γυναίκα του και την κόρη του. Συγκεκριμένα είπε:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την νίκη-πρόκριση. Σημαίνει πολλά προσωπικά για μένα και για την ομάδα. Θα ήθελα να την αφιερώσω στη οικογένειά μου, την γυναίκα μου και την κόρη μου για την υποστήριξή τους. Θέλω να τις ευχαριστήσω δημόσια. Η συμπαράστασή τους είναι πολύ σημαντική για να εμφανίζομαι με δίψα και κίνητρο στους παίκτες. Ευχαριστώ και τους παίκτες, τα φιλαράκια μου. Πέρασαν πολλοί παίκτες από την ομάδα, από το ΝΒΑ, με μεγάλα συμβόλαια, με καλό μακρινό σουτ και αυτοί που έμειναν είναι αυτοί που έκαναν τη δουλειά, η οποία δουλειά συνεχίζεται. Ευχαριστώ όλα τα άτομα που είμαστε μαζί κάθε μέρα. Θα απολαύσουμε τα ματς που έρχονται με τον Ολυμπιακό, ελπίζω να έχουμε μαζί μας και τον Βουρτζούμη”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Ο Άρης αυτή την στιγμή έχει καλό ελληνικό κορμό και αυτό το στοιχείο έφερε την δίψα και την πείνα. Τον τελευταίο 1,5-2 μήνες έχουμε αλλάξει. Μου άρεσει που ο Βλάντο είπε πως του αρέσει εδώ. Γι’ αυτό είπα πως ευχαριστώ τα φιλαράκια μου τους παίκτες, γιατί έτσι τους νιώθω. Για το ματς, όταν έχεις κλειστή άμυνα και βάλεις τα σουτ, αυτό δημιουργεί μεγάλο σκορ. Τα σουτ μπήκαν και είδαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι”.

Γιάνκοβιτς: “Ολοι είναι μαχητές…”

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είπε: “H αξία της νίκης έχει μεγάλη σημασία για εμάς γιατί παίξαμε με τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά ήταν ο άμεσος ανταγωνιστής μας. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, κατάλληλα γι’ αυτά τα ματς αν εξαιρέσουμε κάποια λάθη στο πρώτο ματς και σήμερα κάποια προς το τέλος. Βγήκαμε νικητές και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και στους συμπαίκτες μου, με τα καλά και τα κακά μας. Παλέψαμε εδώ και στο γήπεδό μας. Σέβομαι αυτούς που είμαι εδώ. Νιώθω ότι όλοι είναι μαχητές και το τεχνικό επιτελείο και οι συμπαίκτες μου. Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό και να το απολαύσουμε. Παίζοντας με λιγότερο άγχος, βγάζουμε έναν καλύτερο εαυτό”.

Για την κριτική που δέχτηκε η ομάδα: “Ξέρω ότι έξω υπάρχουν πολλοί προπονητές. Αν αυτοί που δείχνουν με το δάχτυλο, ήταν στη θέση μας δεν θα ήξεραν τι να κάνουνε. Η δίψα μας ήταν φανερή, ήρθαμε εδώ πεινασμένοι και η πείνα υπάρχει. Αυτό το απολαμβάνω γιατί βλέπω δίψα”.

Για την “μάχη” στα ημιτελικά: “Θα παλέψουμε. Το να είσαι επαγγελματίας, πρέπει σε κάθε ματς να δίνεις το 100%. Ο Άρης πέρυσι παρολίγο να κάνει ένα μεγάλο πράγμα με τον Παναθηναικό. Υπάρχει το όνειρο, γιατί όχι να μην το διεκδικήσουμε;”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…