Κεντρική Basket League Άρης “Δικαίωση για εμάς και τους προπονητές μας…”

“Δικαίωση για εμάς και τους προπονητές μας…”

azar

azarΘετική η παρουσία του Θοδωρή Ζάρα στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή να τελειώνει το ντέρμπι με 10 πόντους. Ο ίδιος μίλησε για την πρόκριση απέναντι στον “Δικέφαλο” αλλά και γενικότερα για την τρέχουσα σεζόν. Συγκεκριμένα είπε:

Για το “διπλό” κόντρα στον ΠΑΟΚ και την πρόκριση στα ημιτελικά με 2-0 (νίκες): “Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ξεκαθαρίζει η τέταρτη θέση κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα τις δυσκολίες που είχαμε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Νομίζω ότι δικαιωθήκαμε εμείς οι παίκτες και οι προπονητές μας. Όλα πήγαν καλά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν σε αυτό το κατόρθωμα. Συνεχίζουμε…”.

Για τον αγώνα με τον “Δικέφαλο” στο “Παλατάκι”: “Είχαμε πει ότι ερχόμαστε για τελικό, σαν να μην υπάρχει τρίτο παιχνίδι. ξεκινήσαμε το ματς, μας βγήκαν κάποια σουτ, χτυπήσαμε τον ΠΑΟΚ στα αδύνατα σημεία του και πιστεύω πως αυτό φανερώνεται και στο τελικό σκορ. Πάντα υπάρχει ένα πλάνο από τους προπονητές, το εκτελέσαμε πολύ καλύτερα, μας βγήκαν κάποια σουτ, καταφέραμε και σκοράραμε αρκετά, γι’ αυτό καταφέραμε και χτυπήσαμε το παιχνίδι”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του Άρη!

Για την σύγκριση σε σχέση με πέρυσι: “Σε σχέση με την περσινή χρονιά, καταφέραμε στην Ευρώπη να είμαστε στα ίδια, καταφέραμε στην Ελλάδα να είμαστε στα ίδια, μπορεί και παραπάνω και καταφέραμε να δώσουμε το παρών στον τελικό του Κυπέλλου. Πιστεύω πως το πρόσημο είναι θετικό. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία θα παίξουμε χωρίς άγχος, που μπορούμε να κερδίσουμε και κάτι καλύτερο”.

Για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων: “Έχουμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, το αποδεικνύει κάθε χρόνο. Φέτος προετοιμάζεται για το Final 4. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Η λογική λέει πως θα συναντηθούμε με την ΑΕΚ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιο παιχνίδι και να είναι, θα μπαίνουμε μέσα για να το κερδίζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…