Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 “Δεν μετράει το παρελθόν, κάθε Final 4 είναι διαφορετικό”

“Δεν μετράει το παρελθόν, κάθε Final 4 είναι διαφορετικό”

sfairopoulos 1

sfairopoulos 1Κωνσταντινούπολη, αποστολή
psarakis
O Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης του Ολυμπιακού ανέφερε πως το παρελθόν μεταξύ των δύο ομάδων δεν θα παίξει ρόλο, ενώ στάθηκε και στην προσωπικότητα των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στην “ΝOVA”:

Για το μυστικό που θα δώσει την νίκη: “Δεν νομίζω πως υπάρχουν μυστικά. Στα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας χάσαμε. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Δεν νομίζω ότι ένας προπονητής μπορεί να αλλάξει εντελώς τη φιλοσοφία του. Μπορεί να βάλεις κάτι καινούργιο. Στη γενική εικόνα και τη γενική φιλοσοφία δεν μπορείς να επέμβεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Οι εκπλήξεις είναι λίγο σπάνιες. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε. Δεν μετράει τι έγινε στο παρελθόν. Κάθε Final Four είναι διαφορετικό. Ακόμα και για εμάς που παίζουμε πάλι με την ΤΣΣΚΑ… Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ιδίως τώρα που παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ ως πρωταθλήτρια Ευρώπης“.

Για τις επιθέσεις στα τελευταία λεπτά: “Χρειάζεται και δουλειά και καλή οργάνωση στα τελευταία λεπτά και καθαρό μυαλό, για να διαβάσουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Το κυριότερο είναι η προσωπικότητα των παικτών. Αυτή μετράει μέσα στο παιχνίδι. Χρειάζεται καλή οργάνωση, αλλά η προσωπικότητα των παικτών μετράει στο τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…