Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 Μπερτομέου: “Η καλύτερη σεζόν στην ιστορία”

Μπερτομέου: “Η καλύτερη σεζόν στην ιστορία”

bertomeou syriggas

bertomeou syriggas

lena karaliΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Η συνέντευξη Τύπου για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας βρίσκεται σε εξέλιξη, στο Σιραγκάν Σαράι της Κωνσταντινούπολης, κι ο Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε πως αυτή η σεζόν ήταν η καλύτερη στην ιστορία της διοργάνωσης και αποκάλυψε πως το ραντεβού της Πόλης θα μεταδοθεί σε 213 χώρες!

Ειδικότερα, ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης είπε: “Σας καλωσορίζω στο Φάιναλ Φορ. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που πραγματοποιούμε την εκδήλωση σε αυτόν τον όμορφο χώρο. Η Turkish Airlines στάθηκε στο πλευρό μας, ευχαριστώ επίσης την τουρκική ομοσπονδία. Η Κωνσταντινούπολη είναι μία όμορφη πόλη που ανταμώνουν οι πολιτισμοί. Επίσης, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το μπάσκετ. Με το νέο format έχουμε μία πραγματική Ευρωλίγκα.

Αυτό το Φάιναλ Φορ είναι το αποτέλεσμα μίας πορείας που έχει αρχίσει το 2012. Οι σύλλογοι συνεργάστηκαν για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ και την IMG. Στο κέντρο όλων, όμως, υπάρχουν, οι φίλοι του μπάσκετ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το νέο format. To Φάιναλ Φορ θα μεταδοθεί σε 213 χώρες και θα σπάσουμε ρεκόρ. Από χρόνο σε χρόνο, το Eurocup θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία. Δεν θα το εγκαταλείψουμε. Ευχαριστώ τα media, τους φιλάθλους, τους παίκτες και τους παίκτες. H φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Εκτός για τον Ολυμπιακό οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης. Ώρα πλ…