Κεντρική NBA Αρνούνται ότι ανταλλάζουν τον Μπλέντσο οι Σανς
NBA

Αρνούνται ότι ανταλλάζουν τον Μπλέντσο οι Σανς

eric bledsoe suns

eric bledsoe suns

Οι Φοίνιξ Σανς επιχειρούν να χτίσουν ένα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ρόστερ, προκειμένου να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών στο μέλλον. Η “λάμψη” του Ντέβιν Μπούκερ, η προοπτική των Μαρκίς Κρις και Ντράγκαν Μπέντερ αλλά και οι ικανότητες των Τάιλερ Γιούλις, Ντέρικ Τζόουνς και Τι Τζέι Γουόρεν επιτρέπουν στους φίλους της ομάδας να αισιοδοξούν ενόψει των επερχόμενων σεζόν. Παρά τη μεγάλη ποσότητα νεαρών ταλέντων, ο Έρικ Μπλέντσο παραμένει ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας, με τη διοίκηση της ομάδας να διαβεβαιώνει πως δεν επιθυμεί να τον ανταλλάξει, παρά τις “φωνές” που υποστηρίζουν το αντίθετο.

Ο Μπλέντσο είναι ένας εκ των πιο υποτιμημένων NBAers, τελειώνοντας την περσινή σεζόν με 21.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ, όντας ένας τρομερά δυναμικός και αθλητικός πλέι-μέικερ με συνεχώς αναπτυσσόμενο σουτ. Παρ’όλα αυτά, οι συνεχείς τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να σταθεροποιήσει την απόδοσή του, έχοντας μείνει εκτός στα 97 από τα 164 τελευταία παιχνίδια της ομάδας! Παρά το γεγονός αυτό, η διοίκηση δεν αισθάνεται έτοιμη να τον ανταλλάξει, σύμφωνα με το basketballinsiders.com.

“Η κύρια σκέψη που επικρατεί στο NBA είναι ότι οι Σανς θα επιλέξουν ακόμη έναν ταλαντούχο νεαρό παίκτη στην 4η θέση του Ντραφτ και ο Μπλέντσο λογικά θα μείνει εκτός των μελλοντικών πλάνων. Οι πηγές της ομάδας εξακολουθούν να αρνούνται ότι ενδιαφέρονται να τον ανταλλάξουν”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…