Κεντρική Διεθνή “Από τους κορυφαίους στην Ευρώπη ο Σπανούλης”

“Από τους κορυφαίους στην Ευρώπη ο Σπανούλης”

aaron jackson cska moscow spanoulis

aaron jackson cska moscow spanoulis

Ο Άαρον Τζάκσον αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας χαρακτήρισε πολύ δυνατή ομάδα τους “ερυθρόλευκους”, τονίζοντας πως μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα η άμυνα τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

“Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα. Μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα με την άμυνά τους, αλλά τους έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές, έχουμε καλό προπονητικό τιμ και θα μας δώσουν συμβουλές για να βρούμε ευκολότερο σκορ απέναντι στην άμυνά τους. Πρέπει να πιστεύουμε σε ό,τι κάνει ο προπονητής μας, παρόλο που ξέρουμε πόσο καλή άμυνα έχει ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε στην επίθεση, ό,τι και στις δύο νίκες μας στην κανονική περίοδο, αν και το Final Four είναι κάτι διαφορετικό”, δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός άσσος.

Για Βασίλη Σπανούλη, ανέφερε: Τον αποκαλούν “Kill Bill” για κάποιο λόγο. Ήταν απολαυστικό να τον παρακολουθείς απέναντι στην Εφές. Είναι από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης! Πολλοί μπορεί να θέλουν να τον έχουμε έξω από αυτή τη λίστα, αλλά εξακολουθεί να παίζει καλά στα μεγάλα παιχνίδια και να αποδεικνύει ότι είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Είναι ωραίο να τον αντιμετωπίζεις, αλλά έχουμε ένα πλάνο που θα εφαρμόσουμε για να τον περιορίσουμε”.

Τέλος, πρόσθεσε: Σίγουρα έχουμε λιγότερη πίεση, πλέον, μετά την κατάκτηση του περσινού τίτλου. Πάμε σε ένα Final 4, γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…