Κεντρική NBA Το τρίποντο του Ράσελ και η συγκινητική αφιέρωση (vids)
NBA

Το τρίποντο του Ράσελ και η συγκινητική αφιέρωση (vids)

dangelo russell lakers

dangelo-russell-lakers

Ο Ντι Άντζελο Ράσελ βρέθηκε πολύ κοντά στο να μην αγωνιστεί χθες εναντίον των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τον ταλαντούχο γκαρντ των Λέικερς να πενθεί για την απώλεια της γιαγιάς του. Εν τέλει, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να πατήσει παρκέ, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του. Και όχι μόνο έπαιξε, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ αλλά σκόραρε και το νικητήριο τρίποντο στην εκπνοή, οδηγώντας τους “λιμνανθρώπους” στη νίκη!

 

“Απλά ήθελα να νικήσω σήμερα. Η νίκη θα μου αρκούσε αλλά το buzzer-beater ήταν το κερασάκι στην τούρτα”, δήλωσε ο “DLo” μετά το τέλος του αγώνα, με τον προπονητή των Λέικερς, Λουκ Γουόλτον να αναφέρει ότι ο Ράσελ ήταν φανερά επηρεασμένος από το γεγονός αυτό, με την ψυχολογική του κατάσταση να μην είναι και η καλύτερη δυνατή. Παρ’όλα αυτά, ο 21χρονος γκαρντ επέδειξε μεγαλείο ψυχής, έσφιξε τα δόντια και μπήκε στο παιχνίδι, σκοράροντας το μεγάλο σουτ.

Όσον αφορά το παιχνίδι, οι Λέικερς είχαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του “καυτού” διδύμου των “λύκων”. Από τη μία, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς εξακολουθεί να δείχνει ότι είναι ήδη ένας εκ των κορυφαίων σέντερ του κόσμου, σταματώντας στους 40 πόντους ενώ μάζεψε και 21 ριμπάουντ! Από την άλλη, ο Άντριου Γουίγκινς έφθασε τους 41, με 13/26 σουτ αλλά η μοναξιά των δύο σταρς ήταν ξεκάθαρη. Οι Λέικερς έτρεξαν στον αιφνιδιασμό (27 πόντοι) και περιόρισαν απόλυτα τους υπόλοιπους παίκτες της Μινεσότα, οι οποίοι είχαν μόλις 10/33 σουτ, φθάνοντας στη νίκη.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aOzbWwKvYyA]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8nyFvirMnJY]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…