Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει”

“Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει”

dimitris mauroeidis

dimitris mauroeidis

AEK έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει χωρίς άγχος κόντρα στον Άρη, που “καίγεται” για τη νίκη. Ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε ότι πρέπει να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδα του και να δουν το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν τελικό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Προετοιμαζόμαστε για ακόμα ένα ντέρμπι, το τελευταίο της κανονικής περιόδου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ξέρουμε τις δυνατότητες που έχει ο αντίπαλος μας και δουλεύουμε όλη την εβδομάδα ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, ωστόσο, εμφανίσεις όπως με τη Λευκάδα και τον Κολοσσό δεν πρέπει να επανέλθουν ποτέ ξανά. Ο Άρης είναι μία ομάδα που στην έδρα του βγάζει μαχητικότητα και δεν πρέπει να σε καμία περίπτωση να μπούμε χαλαροί στο γήπεδο. Θα πρέπει να ακούσουμε με προσοχή τις οδηγίες του κόουτς και να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν τελικό.

Μοναδικός στόχος είναι να βελτιωνόμαστε συνέχεια ώστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στα πλέι – οφ. Με πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε. Καθημερινά στις προπονήσεις βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αυτό θα βγει και στο γήπεδο σύντομα. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…