Κεντρική NBA Θρίαμβος με άνεση και στυλ για τους Γουόριορς! (vids)

Θρίαμβος με άνεση και στυλ για τους Γουόριορς! (vids)

steph curry warriors blazers

steph-curry-warriors-blazers

Ο Κέβιν Ντουράντ απουσίασε από την αναμέτρηση, εξαιτίας ενός τραβήγματος στη γάμπα. Οι “Splash Brothers” (Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον) είχαν μόλις 34% στα σουτ εντός πεδιάς! Ο Σον Λίβινγκστον και ο Ματ Μπαρνς ήταν επίσης εκτός δράσης. Ο Ντρέιμοντ Γκριν σκόραρε μονάχα 1 φορά εντός πεδιάς! Τα στοιχεία αυτά προϊδεάζουν για μια μέτρια έως κακή εμφάνιση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Και όμως, οι “πολεμιστές”, χάρη στην “ατσάλινη” άμυνά τους και τους 50 πόντους από τον πάγκο συνέτριψαν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 110-81, κάνοντας με ευκολία το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά!

Παναθηναϊκός-Φενέρ, ΤΣΣΚΑ-Μπασκόνια στην Euroleague και Πέισερς-Καβαλίερς, Μπακς-Ράπτορς, Γκρίζλις-Σπερς στο ΝΒΑ. Ποιοι θα “βγουν” νικητές; Ολα τα συγκεκριμένα σπουδαία ματς η 2winbet.gr θα τα προσφέρει στους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Το κυριότερο ζήτημα για τους γηπεδούχους ήταν η αναχαίτιση των Ντέιμιαν Λίλαρντ και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, οι οποίοι ταλαιπώρησαν σε εκτεταμένο βαθμό την άμυνά τους στο πρώτο ματς και τα κατάφεραν περίφημα. Συγκεκριμένα, η τρομερή backcourt του Πόρτλαντ περιορίστηκε σε μόλις 9/34 σουτ (!) και 23 πόντους συνολικά, δίχως να υπάρχει έτερος παίκτης που να προσφέρει με συνέπεια επιθετικά. Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο Μο Χάρκλες, με μόλις 5/14 σουτ. Η αστοχία της ομάδας ήταν πρωτοφανής, με 30/90 σουτ (7/34 τρίποντα) ενώ υπέπεσαν και σε 18 λάθη, με τους Γουόριορς να αφήνουν μόλις 1 ελεύθερο σουτ στους Λίλαρντ-ΜακΚόλουμ, σε πλήρη αντίθεση με τα 11 του πρώτου ματς!

Ο Στεφ Κάρι ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με 19 πόντους (6/18 σουτ) ενώ είχε καταπληκτική παρουσία στον αμυντικό τομέα, με 4 κλεψίματα! Ο Κλέι Τόμπσον είχε 16 ενώ ο Τζαβέλ ΜακΓκί ήταν η ευχάριστη έκπληξη, με 15 πόντους, 7/7 σουτ και 4 τάπες! Τα γρήγορα ρολαρίσματά του προς το καλάθι και το τεράστιο άνοιγμα χεριών ήταν τα μεγάλα πλεονεκτήματά του, κάνοντας τρομερή δουλειά σε μόλις 13 λεπτά συμμετοχής!

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ApMnUtN-42Q]

Το Γκόλντεν Στέιτ είχε συνολικά 11 τάπες και 8 κλεψίματα, με τον Πάτρικ ΜακΚό να κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο ρούκι των γηπεδούχων έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να σταθεί στο rotation ενώ έδειξε και “ψήγματα” επιθετικού ταλέντου, με 9 πόντους. Ο Ντρέιμοντ Γκριν έκανε την αναμενόμενη, all-around δουλειά του, με 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 3 τάπες ενώ ο Ίαν Κλαρκ είχε 13. Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, απολαμβάνοντας μόνιμη, διψήφια διαφορά καθ’όλη τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=t-8YzS5Epb8]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…