Κεντρική Διεθνή “Τεράστιο κεφάλαιο της Μπαρτσελόνα ο Ναβάρο”

“Τεράστιο κεφάλαιο της Μπαρτσελόνα ο Ναβάρο”

natso rodriguez barcelona

natso rodriguez-barcelona

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Νάτσο Ροντρίγκεθ. Ο επικεφαλής μάνατζερ των “μπλαουγκράνα”, αποκάλυψε τα σχέδια της ομάδας για το μέλλον, τονίζοντας πως θα γίνει επένδυση σε νέους παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή:

“Δεν την υποτιμάμε την ACB. Είναι ο μεγάλος στόχος της σεζόν πια. Δεν έχουμε συνηθίσει να είμαστε στην κατάσταση την οποία βρισκόμαστε, αλλά έτσι έχουν οι φετινές περιστάσεις. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Η ομάδα έχει καλή δυναμική. Τα πιο σημαντικά στοιχεία του συλλόγου είναι η εικόνα και ο χαρακτήρας του, και αυτό το κατανοούν πλήρως οι παίκτες και ο προπονητής και το “έχουν”. Σημαντικοί κι έμπειροι παίκτες, όπως ο Ντόελμαν, ο Ναβάρο και ο Φαβεράνι έχουν επιστρέψει και θα βοηθήσουν στα επόμενα ματς. Τρέφω μεγάλες ελπίδες για το τέλος της σεζόν, ανέφερε αρχικά ο Νάτσο Ροντρίγκεθ.

Για το μέλλον του Ναβάρο στην ομάδα είπε:”Αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ιστορία της Μπαρτσελόνα, του μπάσκετ και του αθλητισμού. Θα είναι μαζί μας στο πρότζεκτ που σχεδιάζουμε για το σύλλογο και θα μας υποστηρίξει. Είναι επιτακτικό αυτό”.

Για τους νέους παίκτες της ομάδας δήλωσε:”Ένας από τους κύριους στόχους του έργου μας είναι να δουλέψουμε με νέους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν στην πρώτη ομάδα. Υπάρχει πολύ ταλέντο στους νέους και είναι σημαντικό αυτό για το μελλοντικό ρόστερ“.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον  19χρονο Ρόντιονς Κούρουκς, λέγοντας:”Είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης, με μεγάλη εξέλιξη και ήδη προπονείται με την πρώτη ομάδα. Είναι σημαντικός για εμάς, θέλουμε να είναι μέρος της πρώτης ομάδας την επόμενη σεζόν. Κι άλλοι νέοι παίκτες θα έχουν ανάλογο ρόλο στο μέλλον”.

Κλείνοντας είπε:”Τον επόμενο χρόνο θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Ήδη αναλύουμε το πως θα φτάσουμε εκεί. Θα ακολουθήσουμε την εποχή, αλλά σίγουρα θα ποντάρουμε και στους νέους. Θέλουμε μια ευρεία και νεανική παρουσία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…