Κεντρική NBA Τα highlights στο συγκινητικό φινάλε του Γιάννη (vid)

Τα highlights στο συγκινητικό φινάλε του Γιάννη (vid)

giannis antetokounmpo slam dunk milwaukee bucks

giannis-antetokounmpo-slam-dunk-milwaukee-bucks

Άφησε και την ψυχή του στο παρκέ. Επί 47 λεπτά πάλευε δίχως παύση, με το διακύβευμα να είναι πολύ μεγάλο. Προσπαθούσε ακούραστα, δίνοντας κάθε ικμάδα ενέργειας που του είχε απομείνει, προσπαθώντας να σώσει την ομάδα του από την πτώση στον “γκρεμό” του αποκλεισμού. Δεν τα κατάφερε όμως. Οι Μιλγουόκι Μπακς “γεύτηκαν” την πίκρα του αποκλεισμού αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά, όπως ακριβώς θα ταίριαζε στη φετινή, ονειρική σεζόν!

Με 34 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες σε 46:39 λεπτά συμμετοχής (!), ο “Greek freak” πήρε την ομάδα στις πλάτες του, ήταν πρωτοστάτης της μυθικής ανατροπής από το -25 αλλά η ολική επαναφορά δεν επετεύχθη. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ ήταν εξαιρετικός, κάνοντας τα πάντα στο παρκέ: σκόραρε στο ποστ, κέρδισε φάουλ, έμπαινε με πρωτοφανή μανία και δύναμη προς το καλάθι, έκοβε με επιτυχία χωρίς την μπάλα ενώ πέτυχε και ορισμένα καλάθια από μέση και μακρινή απόσταση!

Οι 7/13 βολές ήταν το μοναδικό του ψεγάδι, με τις 5 από τις 6 άστοχες να λαμβάνουν χώρα στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, όπου τα χέρια είχαν βαρύνει. Ακόμη και έτσι, όμως, ο επίλογος της φετινής “παράστασης” του Γιάννη συγκίνησε τους πάντες, αφήνοντας πίσω του μια σεζόν που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των Ελλήνων φιλάθλων!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uYM2ZNFnpAA]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…