Κεντρική NBA Τα “εκτυφλωτικά” στατιστικά του Καρλ-Άντονι Τάουνς (vid+pics)
NBA

Τα “εκτυφλωτικά” στατιστικά του Καρλ-Άντονι Τάουνς (vid+pics)

karl anthony towns minnesota

karl-anthony-towns-minnesota

Η sophmore “καμπάνια” του Καρλ-Άντονι Τάουνς αποδεικνύει περίτρανα ότι ο “KAT” βάζει υποψηφιότητα για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη του πλανήτη εντός των επόμενων ετών. Ο σέντερ των Τίμπεργουλβς φαντάζει να μην έχει την παραμικρή αδυναμία στο παιχνίδι του, κάτι που φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού. Διαθέτει ποικιλία κινήσεων στο ποστ, είναι εξαιρετικά επικίνδυνος από μέση και μακρινή απόσταση, διαθέτει άψογες αμυντικές αρετές, τόσο ψηλά, όσο και χαμηλά, σε συνδυασμό με το μακρύ και τρομερά αθλητικό κορμί του! Ο Τάουνς τερμάτισε τη σεζόν με 25.2 πόντους και 12.3 ριμπάουντ, παίζοντας περισσότερο με τη στόφα ενός φτασμένου σταρ, παρά ενός ταπεινού δευτεροετή, “πιάνοντας” ιστορικά επίπεδα απόδοσης.

Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA, ο οποίος σημειώνει 2.000 πόντους, κατεβάζει 1.000 ριμπάουντ και πετυχαίνει 100 τρίποντα σε μία σεζόν! Ακόμη, είναι πλέον ο νεαρότερος παίκτης (21 ετών) που ολοκληρώνει τη χρονιά με +25 πόντους και +10 ριμπάουντ ανά αγώνα! Τα ρεκόρ, φυσικά, δεν σταματούν εκεί, καθώς, τα τελευταία 23 χρόνια, ουδείς δευτεροετής έχει κατορθώσει να καταγράψει 62 νταμπλ-νταμπλ μέσα σε μια σεζόν.

Τέλος, ο σούπερ-σταρ της Μινεσότα έγινε μόλις ο 7ος δευτεροετής στην ιστορία, ο οποίος καταγράφει 3 παιχνίδια με +20 πόντους και +20 ριμπάουντ, ένα ρεκόρ που το επικύρωσε στη χθεσινή “παράστασή” του εναντίον των Ρόκετς. Τη λίστα αυτή συμπληρώνουν οι Σακίλ Ο’Νιλ, Χακίμ Ολάζουον, Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Νίκολα Βούσεβιτς αλλά και ο “δικός μας”, Ρόι Τάρπλεϊ!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kS5BykRArO0]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…