Κεντρική Basket League Άρης Στην αποστολή ο Τζάκσον, πρόβλημα με Τέιλορ

Στην αποστολή ο Τζάκσον, πρόβλημα με Τέιλορ

atayl

ataylΓια μια ακόμη μέρα δεν προπονήθηκε ο Τζάστιν Τζάκστον καθώς είχε ενοχλήσεις στο πέλμα. Ο Αμερικανός πάντως θα είναι στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Λαύριο και το Σάββατο θα φανεί αν θα μπορέσει να παίξει.

Η “μάχη” του Oλυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ, το ματς Καβαλίερς-Χοκς με την ομάδα του Τζέιμς να πηγαίνει για ρεκόρ το 2017 και γενικώς όλα τα παιχνίδια Euroleague και ΝΒΑ, θα προσφερθούν με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

Διαθέσιμος δεν θα είναι ο Ζερμέιν Τέιλορ… Αυτό γιατί ο Αμερικανός τραυματίστηκε στη μέση μετά από χτύπημα που δέχτηκε στη προπόνηση. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και θα εκτιμηθεί η κατάστασή του τις επόμενες μέρες, όπου θα κριθεί κατά πόσο μπορεί να ξεπεράσει τα πρόβλημα που αντιμετωπίζει (η μέση είναι ένα “λεπτό” σημείο και στους “κίτρινους” ανησυχούν για την κατάσταση του Αμερικανού). Οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, με τον Άρη πάντως να μην μπορεί να… ηρεμήσει φέτος με θέματα τραυματισμών.

Χωρίς δελτίο…

Λόγω του ιατρικού προβλήματος του Τέιλορ, στον Άρη δεν “έτρεξαν” τις διαδικασίες να εκδοθεί το δελτίο του. Τα επόμενα 24ωρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί τι θα γίνει με την κατάσταση και το… μέλλον του παίκτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…