Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Στα πλέι οφ δεν υπάρχουν σοκ”

“Στα πλέι οφ δεν υπάρχουν σοκ”

sfairopoulos

sfairopoulos

Στο ότι το “break” της Εφές δεν ήταν ένα “σοκ”, στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και σε αυτά που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του προκειμένου να διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη τους.

Για το πώς θα αντιδράσει η ομάδα του μετά το “σοκ” της ισοφάρισης: “Δραματοποιείτε τα πράγματα. Αυτά είναι πλέι οφ. Στα πλέι οφ όλα γίνονται. Υπάρχουν παιχνίδια που θα χάσεις και παιχνίδια που θα νικήσεις. Η Ρεάλ έχασε εντός έδρας, η Φενέρ νίκησε δύο ματς εκτός έδρας, η ΤΣΣΚΑ κέρδισε και τα δύο ματς πολύ δύσκολα. Στα παιχνίδια των πλέι οφ δεν υπάρχουν σοκ. Αυτά είναι για κατανάλωση. Εμείς δεν τα βλέπουμε έτσι. Βλέπουμε την κατάσταση με ψυχραιμία και ηρεμία και απλώς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας”, είπε ο Έλληνας τεχνικός των “ερυθρόλευκων” κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών με προορισμό την Πόλη και πρόσθεσε:

Για τη συγκέντρωση που έδειξε ο Ολυμπιακός στις 8 εκτός έδρας νίκες του: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Βέβαια άλλο είναι τα παιχνίδια των πλέι οφ και άλλο εκείνα της κανονικής περιόδου. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε τον τρόπο για να παίζουμε εκτός έδρας. Ζητούμενο πλέον είναι να εφαρμόσουμε αυτά που δουλεύαμε όλη την χρονιά, κάτι που δεν κάναμε καλά στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς”.

Για το αν ο Ολυμπιακός στο τρίτο παιχνίδι της σειράς μπορεί να κάνει πιο εύκολα το “break” από ότι στο τέταρτο: “Δεν το γνωρίζω. Επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Δεν νομίζω πως η Εφές έχει μείνει στην ισοφάριση. Ξέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Το έχουν δηλώσει ήδη κιόλας. Ξέρουν πως μπορούμε να κερδίσουμε μέσα εκεί. Πιστεύω πως θα είναι έτοιμοι. Δεν υπάρχει το σημείο της έκπληξης. Πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο πως το θέλουμε περισσότερο και να κάνουμε αυτά που πρέπει για να νικήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…