Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σόμπι με… πτώση

Σόμπι με… πτώση

asobi

asobiΟταν ο Νέιθαν Σόμπι είχε κάνει “εκρηκτικό” ξεκίνημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ στους αγώνες απέναντι σε Ρέθυμνο (14 πόντους) και Κύμη (25 πόντους), είχαμε τονίσει πως ένας νέος παίκτης δεν μπορεί να κριθεί ούτε θετικά, ούτε αρνητικά από τα δύο πρώτα του παιχνίδια. Και σημπληρώσαμε πως το ζητούμενο για τον Αυστραλό είναι να δοθεί ανάλογη συνέχεια… Ανάλογη συνέχεια, ωστόσο, δεν υπήρξε. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής… Από το τρίτο παιχνίδι και μετά, ο Αυστραλός έχει πτώση στα νούμερά του.

Ο Πάου Γκασόλ θα είναι ξανά αυτός που θα “χαμογελάσει” απέναντι στον αδελφό του, Μαρκ στο ματς των Σπερς με τους Γκρίζλις; Ο Τζόρτζ θα πάρει… εκδίκηση από τον Τζέιμς στον αγώνα Καβαλίερς-Ιντιάνα; Η 2winbet.gr θα προσφέρει live betting στους πελάτες της για τα παιχνίδια του ΝΒΑ αλλά και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Από τους 22,5 βαθμούς μέσο όρο, πλέον στους… τρεις

Ας δούμε τι “λένε” αυτά… Στα παιχνίδια απέναντι σε Ρέθυμνο και Κύμη, ο Σόμπι είχε μέσο όρο 22,5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Στους αγώνες κόντρα σε Προημηθέα, Ολυμπιακό, Κόροιβο και Παναθηναϊκό, ο Αυστραλός είχε μέσο όρο 3 βαθμούς στο ranking (πολύ μεγάλη πτώση)… Μάλιστα σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία ματς, δεν είχε διψήφιο αριθμό βαθμών στο σύστημα αξιολόγησης. Οσο για το σκοράρισμα; Στα πρώτα δύο παιχνίδια ο Σόμπι είχε μέσο όρο 19,5 πόντους ενώ στα τέσσερα τελευταία 8,7 πόντους ανά αγώνα.

Οπως και να έχει, ο Σόμπι ακόμη και να παραμείνει σε… ρηχά νερά, ουσιαστικό “κόστος” δεν θα έχει δεδομένου πως έχει συμφωνήσει με τους Adelaide 36ers για τα επόμενα δύο χρόνια. Το θέμα, ωστόσο, είναι να φερθεί επαγγελματικά και να δώσει ό,τι μπορεί στον ΠΑΟΚ, σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193, στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

Στον “Δικέφαλο” δεν φαίνεται να ανησυχούν γι’ αυτό, τονίζεται ότι ο Αυστραλός είναι άψογος επαγγελματίας και δεν θα τον επηρεάσει το ότι έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους στους Adelaide 36ers για τις επόμενες δύο σεζόν.

Τα νούμερα θα είναι αυτά που θα “δείξουν” κατά πόσο “βγει” στον ΠΑΟΚ η μεταγραφή του συγκεκριμένου παίκτη και θα φανεί αν τελικά ότι δεν ήταν και… τόσο πετυχημένη (αντικειμενικά την τρέχουσα αγωνιστική περιόδο, αρκετές μεταγραφές ξένων δεν βγήκαν σε… καλό στον ΠΑΟΚ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…