Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πέινερς με… ρεκόρ

Πέινερς με… ρεκόρ

azanis

azanisTo μπάσκετ δεν είναι μόνο… πόντοι, αλλά και άλλοι τομείς. Και σε αυτούς τα πήγε πολύ καλά ο Ζάνις Πέινερς στο ματς με τον Κόροιβο αποτελώντας μάλιστα τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Λετονός πέρα από τους 14 πόντους, είχε 9 ριμπάουντ, τρεις ασίστ αλλά και ένα κλέψιμο με αποτέλεσμα να “μαζέψει” 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μια επίδοση που ήταν η καλύτερή του φετινή (2016-17) όσον αφορά το πρωτάθλημα. Οι 20 βαθμοί στο ranking στον αγώνα με τα Τρίκαλα ήταν οι περισσότεροι που είχε συγκεντρώσει σε ματς της Basket League, αλλά αυτό ίσχυε μέχρι και πριν το παιχνίδι με τον Κόροιβο αφού οι 21 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης κόντρα στην ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου αποτελούν το… νέο προσωπικό ρεκόρ του Λετονού.

Για τον οποίο το ebasket.gr έχει αποκαλύψει εδώ και μήνες ότι ο ΠΑΟΚ τον θέλει και για την επόμενη σεζόν… Να σημειωθεί πως στο γήπεδο (το Σάββατο) ο Πέινερς είχε και το… κοινό του. Βρέθηκαν στο “Παλατάκι” δύο φίλοι του από την Λετονία που φορούσαν φανέλες με το όνομά του. Στο μεταξύ, μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος ρωτήθηκε για το τι μέλλει γενέσθαι αν ο Νέναντ Μιλιένοβιτς δεν είναι στην… κατάλληλη κατάσταση αφότου επιστρέψει από την Σερβία όπου έκανε αποθεραπεία για πρόβλημα στον αυχένα και στην ωμοπλάτη.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός το απόγευμα και… όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο “Μονοπόλυο”, τον χώρο που προσφέρει τα πάντα στους πελάτες του και αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό των Θεσσαλονικιών!

“Ποιος δεν θέλει παίκτη…”, απάντησε μεταξύ άλλων ο Ελληνας κόουτς όταν τέθηκε η προοπτική ο ίδιος να “δει” το ενδεχόμενο της ενίσχυσης. Ωστόσο ο Μαρκόπουλος έδειξε να στέκεται και στο θέμα της “χημείας” της ομάδας και ότι ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα πρέπει να “ταιριάξει” με τους άλλους παίκτες του “Δικέφαλου” ως προς τον τρόπο που χρειάζεται να παίξει ο ΠΑΟΚ. Θεωρητικά, πάντως, ο Τζέι Αρ Μπέμερ θα ήταν ένας καλαθοσφαιριστής που δεν θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής και θα μπορούσε να “ταιριάξει” στον “Δικέφαλο” αφού γνωρίζει την φιλοσοφία του Μαρκόπουλου με τον οποίο έχει συνεργαστεί. Στον ΠΑΟΚ (εξακολουθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους για το θέμα της ενίσχυσης) είναι ενήμεροι για το ότι πλέον δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού…

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…