Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Η μεγάλη μας ευκαιρία να πάμε στο Final Four”

Πασκουάλ: “Η μεγάλη μας ευκαιρία να πάμε στο Final Four”

pascual 1

pascual

Δηλώσεις για την έναρξη των πλέι οφ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε έκανε ο Τσάβι Πασκουάλ, με τον Καταλανό τεχνικό να αναφέρεται στο γεγονός πως είναι η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού να βρεθεί στο Final Four.

“Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, από τη στιγμή μάλιστα που έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Πλέον έχουμε απέναντί μας μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μια ομάδα που πέρσι έφτασε ως τον τελικό του Final 4. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη κατάσταση όμως ελπίζω να τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας”, είπε αρχικά ο προπονητής των “πρασίνων” και πρόσθεσε:

“Θα έχουμε σίγουρα τις ευκαιρίες μας, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι. Ο Βέσελι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο “5”, γενικώς όλοι οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε έχουν την ποιότητα και την εμπειρία για να κρίνουν ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλους”.

Τέλος, είπε πως “δεν είναι ένας αγώνας Πασκουάλ εναντίον Ομπράντοβιτς, ούτε Ομπράντοβιτς εναντίον Πασκουάλ! Μιλάμε για δυο ομάδες με ιστορία, παίκτες, προπονητές και φιλάθλους. Η σειρά είναι Παναθηναϊκός εναντίον Φενέρμπαχτσε και όχι κόουτς εναντίον κόουτς. Ο Ζέλικο έχει μια απίθανη ιστορία εδώ. Όλοι κρατούν στο μυαλό τους τι έχει πετύχει αυτός ο προπονητής. Πρέπει να του πούμε “ευχαριστώ” όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τη μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού να πάει στο Final 4. Είναι το πιο σημαντικό. Να καταλάβουμε όλοι ότι η σειρά είναι Παναθηναϊκός εναντίον Φενέρ. Μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς και τίποτα άλλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…