Κεντρική Basket League Άρης Παρέμεινε στα… πιτς ο Ξανθόπουλος

Παρέμεινε στα… πιτς ο Ξανθόπουλος

aris 2

aris-ksanthopoulos-vasilis-Eκτός προπόνησης έμεινε την Τετάρτη (όπως είχε γίνει και την Τρίτη) ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω τραβήγματος στον οπίσθιο μηριαίο. Την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει η χρονική πολυτέλεια για τον Άρη να έχει στα… πιτς τον Ελληνα παίκτη προκειμένου να ανεβάσει στροφές την κατάλληλη στιγμή και να μην βιαστεί προκειμένου να “μπει” σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Εξάλλου, οι “κίτρινοι” δεν έχουν αγώνες μπροστά τους και περιμένουν τον νικητή της σειράς ΠΑΟΚ-Λαύριο (ο “Δικέφαλος” προηγείται με 1-0 μετά την νίκη της Τετάρτης). Από εκεί και πέρα, φυσικά, το βάρος έχει πέσει στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη προσαρμογή του Αντουάν Σκοτ ο οποίος στις προπονήσεις έχει δείξει πως έχει ιδιαίτερα καλό σουτ και αυτό αποτελεί το δυνατό του σημείο.

Oλυμπιακός-Εφές, Ρεάλ-Νταρουσάφακα στην Euroleague και Γουίζαρντς-Χοκς, Ρόκετς-Θάντερ, Γουόριορς-Μπλέιζερς στο ΝΒΑ… Ολα σπουδαία ματς και η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι… “ο κ.Ανδρέας Καζαντζίδης έκανε τις συναλλαγές του με την Aris B.C. Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς, συγκέντρωσε περισσότερους από 8.000 πόντους και έζησε την Training Experience! Την Τετάρτη (19/04) επισκέφθηκε με τους γιους του, Γιάννη και Νίκο, το «Nick Galis Hall», παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας, φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο και περιηγήθηκαν στα αποδυτήρια”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του Αρη!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…