Κεντρική Basket League Άρης “Όποια ομάδα είναι πιο δυνατή θα πάρει και τη σειρά”

“Όποια ομάδα είναι πιο δυνατή θα πάρει και τη σειρά”

kavvadas

kavvadas

Ο Άρης αγωνίζεται στο “Nick Gallis Hall” εναντίον του ΠΑΟΚ (29/04, 19:00), για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League, με τον Βασίλη Καββαδά να τονίζει πως όποια ομάδα είναι πιο δυνατή, αυτή θα κερδίσει και στην σειρά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Είμαστε τυχεροί που έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Το παλέψαμε πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Τυχεροί μέσα στην ατυχία μας. Αφού έχει κερδίσει εδώ ο ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο, ήρθε η ώρα να τον κερδίσουμε εμείς. Δίνει κίνητρο σε μας, ήρθε η ώρα να κερδίσουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας. Να μπούμε μέσα, να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε το παιχνίδι.”

Για το αν αισθάνεται και ο ίδιος όπως και ο Δημήτρης Πρίφτης ότι υπάρχει το αίσθημα της πείνας στα αποδυτήρια του Άρη:
“Για να το λέει ο κόουτς κάτι θα ξέρει, κάτι θα βλέπει καθημερινά. Και ξεκουραστήκαμε και δουλέψαμε καλά. Όσο είχαμε την Ευρώπη δεν το κάναμε αυτό. Τώρα ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι μας.”

Για το αν περιμένει σκληρά παιχνίδια:
“Ο Βασίλης θα μπει να κάνει πάντα αυτό που ξέρει να κάνει και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τη νίκη. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι και στα δύο μέρη του γηπέδου. Περιμένω πολύ δυνατά, σκληρά παιχνίδια, στα όρια του φάουλ. Όποια ομάδα είναι πιο δυνατή και βγάλει περισσότερη ενέργεια στο παρκέ, θα πάρει και τη σειρά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…