Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Oμαδικότητα για να φτάσουμε μακριά…”

“Oμαδικότητα για να φτάσουμε μακριά…”

macfaden paok tenerifie

macfaden paok-tenerifieΟ ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το εκτός έδρας ματς με το Λαύριο και γι’ αυτό το παιχνίδι αλλά και για άλλα ζητήματα μίλησε ο Θαντ ΜακΦάντεν στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ. Συγκεκριμένα είπε:

Για το πώς κρίνει την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ματς με το Λαύριο: “Είμαι χαρούμενος με τη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και ξέρουμε πολύ καλά ότι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορούμε να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ήμασταν αρκετά καλοί στον πρώτο αγώνα”.

Τα σπουδαία ματς του ΝΒΑ Μπουλς-Σέλτικς, Θάντερ-Ρόκετς και Τζαζ-Κλίπερς αλλά και αυτά της Euroleague, δηλαδή τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Εφές και Ρεάλ-Νταρουσάφακα, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί μετά τις προσθήκες των Σόμπι και Ασκα: “Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί. Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά και για να μάθει η ομάδα τους παίκτες. Είμαστε καλά τώρα και αυτό είναι το σημαντικό, γιατί έχουν αρχίσει τα πλέι οφ”.

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα είναι στο επίπεδο που πρέπει εν όψει πλέι οφ: “Είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι στο τελευταίο παιχνίδι παίξαμε πολύ ομαδικά και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι που μετράει στα πλέι οφ. Όσο πιο ομαδικά παίξουμε, τόσο πιο μακριά θα φτάσουμε”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193, στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να νικήσει στο Λαύριο: “Πρέπει να παλέψουμε. Ξέρουμε ότι το Λαύριο είναι μια ομάδα που παλεύει μέσα στην έδρα της, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά, θα καταφέρουμε να κάνουμε το 2-0 και να πάρουμε την πρόκριση”.

Για την ατομική του απόδοση: “Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου, καθώς πάντα πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Δεν έχει σημασία το πώς παίζω εγώ, πάντως, αλλά το να πηγαίνει καλά η ομάδα. Αν νικάει η ομάδα, τότε όλα είναι καλά”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …