Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του”

“Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του”

nikos vetoulas

nikos-vetoulas

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας, ύστερα από την εντός έδρας ήττα της ομάδας του κόντρα στους “πράσινους” οι οποίοι ήταν τρομεροί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Όλα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός της κρητικής ομάδας:
“Θεωρώ πως αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη φόρμα του τη φετινή χρονιά. Για αρκετό διάστημα ήμασταν ανταγωνιστικοί, όσο μας επέτρεπαν οι δυνάμεις μας και ο Παναθηναϊκός. Δεν παίξαμε μπάσκετ με σκοπιμότητες αλλά αγωνιστήκαμε για να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να τρέξουμε στο ματς, όπως συνηθίζουμε αλλά απέναντι μας είχαμε μία πιο αθλητική ομάδα.

Τώρα στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Λευκάδας. Θα πάμε για τη νίκη, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στο ξεκίνημα των πλέι οφ. Να προσπαθήσουν τα παιδιά να επανέλθουν μετά από αυτό το δυνατό ματς και να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες της αναμέτρησης”.

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης υπογράμμισε με τη σειρά του: “Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό γνωρίζεις πως έχεις δύσκολο έργο. Εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στο βαθμό που θα θέλαμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή επιτυχία στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Εμείς πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Λευκάδας. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε με το πλεονέκτημα έδρας τα πλέι οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…