Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ!

Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ!

perperoglou

perperoglou

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να προχωρήσει πολύ μακριά στο Champions League, ενώ δεν μπόρεσε να προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, χάνοντας δύο από τους βασικούς φετινούς στόχους της. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του, βρήκε την Ένωση στην τρίτη θέση, με τους “κιτρινόμαυρους” να αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να βγουν και φέτος τρίτοι στα πλέι οφ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος επιθυμεί να δει την ΑΕΚ πολύ πιο ψηλά, γι’ αυτό και θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και το προσεχές καλοκαίρι, προκειμένου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος να έχει να διαχειριστεί ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, το οποίο θα βασίζεται κυρίως στους Έλληνες παίκτες.

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο η Ένωση έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας προσεγγίσει τους Θανάση Αντετοκούνμπο και Κέλσι Μπάρλοου. Αμφότεροι αναμένεται να φορέσουν τα “κιτρινόμαυρα” το καλοκαίρι.

Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Ένωσης είναι, όμως, άλλος. Το όνομα αυτού, Στράτος Περπέρογλου. Οι “κιτρινόμαυροι” επιθυμούν να επαναπατρίσουν τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ, το συμβόλαιο του οποίου με την Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι.

Ο πρώην παίκτης του Ηλυσιακού, του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αγωνίζεται στο εξωτερικό από 2014, όταν και πήρε μεταγραφή από τους “ερυθρόλευκους” στην Εφές Αναντολού, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…