Κεντρική Ασίστ Shadow “Ο Ίκαρος δεν πεθαίνει ποτέ”

“Ο Ίκαρος δεν πεθαίνει ποτέ”

ikaros kallitheas

ikaros-kallitheas

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα έντονα παράπονά της στο Δήμο Καλλιθέας για την έλλειψη ωραρίων στο Κλειστό του Εσπέρου εξέδωσε η διοίκηση του Ίκαρου Καλλιθέας, κι ενώ το εφηβικό τμήμα αγωνιζόταν στο πλαίσιο της τελικής φάσης.

Αναλυτικά:
“O ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!

Πραγματικά κάτω από τις πλέον αντίξοοες συνθήκες, ο ΙΚΑΡΟΣ αποδεικνύει ότι έχει χαρακτήρα μιας μεγάλης ομάδας, η οποία έγραψε ιστορία στο Ελληνικό Μπάσκετ.

Παρότι για πρώτη φορά, ο Δήμος Καλλιθέας δημιούργησε πραγματικά μια Πανελλήνια πρωτοτυπία , φοβισμένος και μικρόψυχος δεν μπόρεσε να βρει ωράριο για την τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ όπου η ομάδα μας διεκδικούσε για μία ακόμη φορά την 1η θέση και την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Ίκαρος αυτή την εβδομάδα έκανε δύο μεγάλες νίκες.

Η αντρική μας ομάδα κέρδισε με 77-71 τον Κεραυνό Αιγίου και η εφηβική μας ομάδα κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα του Πανιωνίου στην παράταση

Αναρωτηθείτε Κύριοι, είναι διοίκηση αυτή και Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού όταν δεν μπορεί να εξασφαλίσει ένα ωράριο σε γήπεδο που βλέπουμε να αγωνίζονται παιδάκια 6-7 χρονών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…