Κεντρική NBA Νταμπλ-νταμπλ για 2η φορά ο Παπαγιάννης! (vid)

Νταμπλ-νταμπλ για 2η φορά ο Παπαγιάννης! (vid)

papagiannis 1

papagiannis

Σε ένα παιχνίδι μέτριας ποιότητας ανάμεσα σε δύο “ουραγούς”, οι Σακραμέντο Κινγκς ηττήθηκαν από τους Λος Άντζελες Λέικερς με 98-94 αλλά αυτό που μετράει είναι η αξιοπρεπέστατη παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο Έλληνας σέντερ εξακολουθεί να εκμεταλλεύεται στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο παρουσίας του στο παρκέ, τραβώντας από τα “μαλλιά” τις δεκάδες ευκαιρίες που του δίνονται τελευταίο μήνα. Η χθεσινή του εμφάνιση έδωσε ακόμη περισσότερους αφορμές για να μοιράσει χαμόγελα στους Έλληνες φιλάθλους!

Σε 25 λεπτά συμμετοχής, ο “PapaG” είχε 10 πόντους (5/8 σουτ), 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 προσωπικά φάουλ, πετυχαίνοντας έτσι το 2ο νταμπλ-νταμπλ της καριέρας του! Επιθετικά έκανε τη συνηθισμένη δουλειά του, θέτοντας σκριν ψηλά για τους συμπαίκτες του, παίζοντας με πλάτη στο ποστ αλλά και βγαίνοντας στο high-post για να διευκολύνει την κυκλοφορία της μπάλας. Κατάφερε να πάρει 3 επιθετικά ριμπάουντ, απόρροια του δυναμικού τρόπου που κυνηγούσε τα “σκουπίδια” ενώ “έβγαλε” και 2 highlights: στο πρώτο, “άδειασε” με ένα καταπληκτικό up-and-under τον Τζούλιους Ραντλ, επιδεικνύοντας το footwork του ενώ στο δεύτερο, πέτυχε ένα κρίσιμο φόλοου κάρφωμα, 1 λεπτό πριν από τη λήξη του ματς.

Αμυντικά, κατάφερνε να μαρκάρει πολύ καλά στον αέρα, προστατεύοντας το καλάθι ενώ ερχόταν έγκαιρα στις βοήθειες, ανακόπτοντας τους διαδρόμους προς το καλάθι. Μοναδικό αρνητικό ήταν το γεγονός ότι υπέπιπτε εύκολα σε φάουλ, καθώς δεν έχει μάθει να χρησιμοποιεί στο έπακρο τα χέρια του αλλά είναι δεδομένο ότι η πρόοδός του βαδίζει σε θετικά μονοπάτια!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dfBvKNdKvjs]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …