Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να κάνουμε το παιχνίδι μας”

“Να κάνουμε το παιχνίδι μας”

granger

grangerΤον τρόπο που η Αναντολού Εφές θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έκανε γνωστό ο Τζέισον Γκρέιντζερ, τονίζοντας πως “ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ για να έχουμε τύχη. Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά και να είμαστε πιο έτοιμοι πνευματικά.

Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη στην άμυνα που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας. Οφείλουμε να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, να ελέγχουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Στον έλεγχο των ριμπάουντ στάθηκε και ο τεχνικός της ομάδας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς: “Μετά τη “βαριά” ήττα μας στο πρώτο παιχνίδι ξέρουμε ότι πρέπει να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι στο παρκέ και να παλέψουμε περισσότερο. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ, ειδικά στην άμυνά μας.

Πρέπει επίσης να βρούμε τρόπο να προστατέψουμε την ρακέτα μας. Σίγουρα βέβαια δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας αν δεν σκοράρουμε από την περιφέρεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…