Κεντρική Διεθνή “Μπορεί να πάει Final Four η Μπασκόνια”

“Μπορεί να πάει Final Four η Μπασκόνια”

saras jasikevicius zalgiris coach

saras-jasikevicius-zalgiris-coachΗ Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, κοντράρεται εκτός έδρας με την Μπασκόνια (06/04, 22:00) για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των Λιθουανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δήλωσε ότι οι Βάσκοι μπορούν να φτάσουν και φέτος στο Final Four της διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Πιστεύω πως είχαμε μια καλή χρονιά στην Euroleague και θέλουμε να ολοκληρώσουμε την δουλειά μας στην υψηλότερη θέση. Η Μπασκόνια είναι μια ταλαντούχα ομάδα. Παλεύουν για μια καλύτερη θέση στην κατάταξη και μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι κάθε ματς για αυτούς. Την προηγούμενη χρονιά πήγαν στο Final 4 και δεν θα μου κάνει έκπληξη αν το επαναλάβουν και φέτος”.

Από την πλευρά του ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις σημείωσε: “Αυτό το ματς δεν σημαίνει τίποτα βαθμολογικά για εμάς, αλλά όποιος αγαπάει το μπάσκετ του αρέσει να παίζει στην Euroleague και έχουμε μεγάλο κίνητο για να τα πάμε καλά στη Βιτόρια. Ειδικά, μετά την τελευταία ήττα που κάναμε στην έδρα μας θα παλέψουμε για τη νίκη. Θα είναι δύσκολα, όμως, γιατί η Μπασκόνια παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Οι προσθήκες τους τούς έχουν δυναμώσει πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…