Κεντρική Διεθνή “Μόνο τότε θα φύγω από τη Ζαλγκίρις”! (pic)

“Μόνο τότε θα φύγω από τη Ζαλγκίρις”! (pic)

saras zalgiris

saras-zalgiris

Σε πρόσφατες δηλώσεις, του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που κατάφερε να κάνει μιά πολύ καλή πορεία με την Ζαλγκίρις, αναφέρθηκε στο μέλλον του, ενώ άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:
“Θα φύγω από τη Ζαλγκίρις μόνο για μια ομάδα που θα μου επιτρέψει να δουλέψω υπό τις ίδιες ή καλύτερες συνθήκες σε σχέση με αυτές που βρήκα στο Κάουνας. Θα εξετάσω, λοιπόν, ενδεχόμενες προτάσεις από ομάδες που έχουν φιλοδοξίες να παλέψουν για τους πιο υψηλούς στόχους. Υπάρχουν ιδιοκτήτεςπρόεδροι που “χτίζουν” οι ίδιοι το ρόστερ και υπογράφουν παίκτες μόνο για να προβληθούν. Για να δείξουν πόσο σπουδαίους παίκτες έφεραν στον σύλλογο.

Για εμάς τους προπονητές, όμως, το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την ελευθερία να δουλέψουμε και η Ζαλγκίρις παρέχει αυτή τη σημαντική προϋπόθεση. Εδώ νιώθω ότι με αγαπάνε. Αυτοί είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες ώστε να μην ψάξω για άλλες δουλειές. Απολαμβάνω να κοουτσάρω τη Ζαλγκίρις. Θα άλλαζα τη δουλειά μου μόνο για τις ίδιες συνθήκες εργασίας, με περισσότερες φιλοδοξίες. Αν μια μεγάλη ομάδα με μεγάλους στόχους μου καταθέσει πρόταση, θα τη σκεφτώ. Θα είναι όμως πολύ δύσκολο να φύγω. Εδώ νιώθω σπουδαίος.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…