Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μάντζαρης: “Όλα σβήνονται τώρα”

Μάντζαρης: “Όλα σβήνονται τώρα”

mantzaris 1

mantzaris

Η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας αποτελεί παρελθόν, κι άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού καλούνται να ξεχάσουν αυτό τον μαραθώνιο, όπως τόνισε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα της Εφές Αναντολού, τονίζοντας πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι.

“Κρατάμε τα 30 λεπτά μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όπου μπήκαμε μουδιασμένοι. Μετά παίξαμε στα ίσια και παίξαμε στον ρυθμό της ΤΣΣΚΑ όπου ανταποκριθήκαμε σε αυτόν τον ρυθμό και λίγο πριν το τέλος βρεθήκαμε στην ισοπαλία. Κρίθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες, με ένα ριμπάουντ και ένα φάουλ που κάναμε”, ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ ο Μάντζαρης.

Για την κανονική περίοδο και την Εφές: “Αξίζαμε να είμαστε εδώ, κάναμε δύσκολες νίκες. Κάναμε και άσχημα παιχνίδια, αλλά υπήρχε και κούραση σε κάποια εξ αυτών. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει, αλλά τώρα σβήνεται γιατί ακολουθούν τα πλέι οφ. Παίζουμε με μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Η Εφές είναι πολλύ ταλαντούχα και επικίνδυνη. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι”.

Για τους αντιπάλους που θα κληθεί να σταματήσει: “Ο Γκρέιντζερ και ο Ερτέλ είναι πολύ σημαντικοί παίκτες που πρέπει να σταματήσουμε. Αν το κάνουμε θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…