Κεντρική Γ' Εθνική Λιόνας: “Ευχαριστημένος από την προσπάθεια”

Λιόνας: “Ευχαριστημένος από την προσπάθεια”

Λιόνας

thanasis-lionas-axagia-82

Η Αχαγιάς ’82 δεν τα κατάφερε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Έσπερο ΑΟΠΑ, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Λιόνας, δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Δυστυχώς βρεθήκαμε σε άσχημη επιθετική βραδιά, ήμασταν άστοχοι. Ωστόσο, παλέψαμε το παιχνίδι και παραμείναμε κοντά στο σκορ χάρη στην καλή μας άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, έχοντας καταφέρει πάρα πολλά μέχρι σήμερα, με σπουδαία αποτελέσματα μέχρι τώρα. Και σήμερα (09/04), κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία και διεκδικεί την άνοδο. Ο Έσπερος είναι ομάδα πλήρης σε όλες τις θέσεις και μας κέρδισε δίκαια”.

Για τον τραυματισμό του Άγγελου Γατσούλη σημείωσε: “Το αρνητικό για εμάς είναι πως σήμερα (09/04) είχαμε ακόμα μία απώλεια, είχαμε τον μικροτραυματισμό του Γατσούλη στους προσαγωγούς και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει 100%“.

Για τον κόσμο της ομάδας τόνισε: “Δυστυχώς, σήμερα (09/04) στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας και του υποσχόμαστε πως θα τον αποζημιώσουμε στη συνέχεια με μια σπουδαία εμφάνιση και νίκη στην έδρα μας. Από εκεί και πέρα, εύχομαι σε διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες να περάσουν καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…