Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πολυεργαλείο” Κλάντον…

“Πολυεργαλείο” Κλάντον…

aclantonlavrio

aclantonlavrioΌχι και το πιο συνηθισμένο να πετυχαίνεις μόνο επτά πόντους και να αποτελείς τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας σου… Ε, αυτό ο Κιθ Κλάντον το κατάφερε στον εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο. Ο Αμερικανός μπορεί να μην ήταν παραγωγικός στο σκοράρισμα, αλλά έκανε άλλες δουλειές.

Πέτυχε επτά πόντους έχοντας παράλληλα 11 ριμπάουντ, πέντε ασίστ, δύο κλεψίματα αλλά και ένα κόψιμο. Έτσι συγκέντρωσε 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ βάσει ranking σε ό,τι αφορά το ματς της Τετάρτης. Αν μη τι άλλο, ο Αμερικανός είχε ρόλο… πολυεργαλείου απέναντι στο Λαύριο και η βοήθειά του ήταν σημαντική.

Παναθηναϊκός-Φενέρ, ΤΣΣΚΑ-Μπασκόνια στην Euroleague και Πέισερς-Καβαλίερς, Μπακς-Ράπτορς, Γκρίζλις-Σπερς στο ΝΒΑ. Ποιοι θα “βγουν” νικητές; Ολα τα συγκεκριμένα σπουδαία ματς η 2winbet.gr θα τα προσφέρει στους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Επίσης οι 24 βαθμοί του στο σύστημα αξιολόγησης ήταν οι περισσότεροι που συγκέντρωσε στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος. Το ζητούμενο είναι ο Αμερικανός να παραμείνει σε καλά επίπεδα στα πλέι οφ καθώς ο “Δικέφαλος” χρειάζεται πολύ την καλή του παρουσία.

Είναι από τους παίκτες που έχουν προσφέρει φέτος (2016-17) και στον ΠΑΟΚ ανοιχτά παραδέχονται πως θέλουν να τον “κρατήσουν” την νέα σεζόν, ένα θέμα που είχε αποκαλύψει εδώ και μήνες το ebasket.gr… Στο μεταξύ, εν όψει της νέας σεζόν από την ελληνική αγορά ίσως απασχολήσουν οι περιπτώσεις των Κατσίβελη και Αθηναίου (αν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό), ενδεχομένως και ο Σλαφτσάκης.

Βέβαια στην παρούσα φάση το μυαλό είναι στα πλέι οφ… Στο μεταξύ το επόμενο διάστημα θα υποβάλλει την παραίτησή του ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος σε ό,τι αφορά την θέση που έχει στην ΚΑΕ (είναι αντιπρόεδρος), αλλά αυτό θα γίνει καθαρά για τυπικούς λόγους καθώς είναι πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και ταυτόχρονα δεν μπορεί να έχει θέση αντιπροέδρου στην ΚΑΕ.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193, στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

National League 2 (1ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Το πρώτο βήμα έκανε το Αιγάλέω. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα. Στον 1ο όμιλο, το Αιγάλεω…