Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Kαθοριστικό το παιχνίδι του Τάλτον”

“Kαθοριστικό το παιχνίδι του Τάλτον”

Mikoniatis Rethimno

Mikoniatis-Rethimno

Για το διπλό του Ρεθύμνου επί του Κόροιβου μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Βετούλα στον πάγκο της κρητικής ομάδας, Σπύρος Μυκονιάτης, ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Γκάρι Τάλτον.

Όλα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:
“Εμείς ξεκινήσαμε το παιχνίδι με καθαρά αμυντικό προσανατολισμό, προσπαθήσαμε να κόψουμε το τρανζίσιον του αντιπάλου το οποίο είναι πάρα πολύ δυνατό και νομίζω σ’ αυτό το κομμάτι ήμασταν αρκετά συνεπείς.

Βέβαια στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή τύχη στα σουτ που βάλαμε και πραγματικά στο δεύτερο ημίχρονο ψάχναμε ένα διάστημα στο οποίο θα μπορέσουμε να ανοίξουμε λίγο το παιχνίδι, όσον αφορά την επίθεση για να μπορέσουμε να βάλουμε κάποια σουτ. Νομίζω ήταν καθοριστικό το παιχνίδι του Γκάρι Τάλτον, ο οποίος έβαλε δύο μεγάλα σουτ και έτσι το παιχνίδι άνοιξε και το φέραμε στο σχεδιασμό που είχαμε κάνει”.

Αναφορικά με την μη παρουσία του προπονητή Νίκου Βετούλα στο συνέντευξη Τύπου, ο κ. Μυκονιάτης ανέφερε ότι αποχώρησε αμέσως μετά το παιχνίδι γιατί τον περίμενε η οικογένειά του.

Από πλευράς παικτών ο Χάρης Γιαννόπουλος είπε: “Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε 100% . Από την αρχή ξέραμε ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε τον Κόροιβο να φύγει μπροστά. Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και να περιορίσουμε γρήγορα το παιχνίδι.

Ξέραμε ότι για τον Κόροιβο ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου και ξέραμε ότι εάν μέναμε κοντά στο σκορ θα παίρναμε το παιχνίδι όπως και έγινε και αυτό έγινε και λόγω της κούρασης των παικτών του Κοροίβου. Ο στόχος μας ήταν να περιορίσουμε το παιχνίδι και να επιτρέψουμε στον Κόροιβο να βρει ρυθμό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…