Κεντρική Basket League Άρης “Υπήρχε ψυχή και θέληση…”

“Υπήρχε ψυχή και θέληση…”

Πρίφτης

apriftisΕυχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του Άρη ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης. Συγκεκριμένα είπε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ: “Μπράβο στην ομάδα. Είχε πνεύμα. Εκανε συγκινητική προσπάθεια. Είχε θέληση και ψυχή απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα με πολλές λύσεις, με καλή λειτουργία. Ηταν καθοριστικό το τρίτο δεκάλεπτο. Είπαμε ότι με 47 πόντους στο ημίχρονο δεν θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Στο τρίτο δεκάλελπτο δεχτήκαμε μόνο 10 πίοντους. Αν δεν είχαμε λιγότερη ολιγωρία, θα είχαμε πο καθαρή νίκη. Μπράβο στον κόσμο για τον παλμό. Του αφιερώνουμε την νίκη, του χρωστάμε μεγάλες νίκες φέτος. Ηταν σημαντικό που κερδίσαμε γιατί έχουμε την μισή ομάδα με τραυματίες. Αυτό μεγαλώνει την αξία της νίκης”.

Για το ότι ο Άρης πάλεψε πολύ στον αγώνα: “Τα τελευταία ματς πάντα παίζουμε με καλό πνεύμα. Ακόμη και στο Λαύριο που χάσαμε, δεν θεωρώ πως δεν προσπαθήσαμε. Κάποιες φορές δεν είμαστε ικανοί…. Σήμερα κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σε κάποια σημεία παίζουν ρόλο ένα σουτ που θα μπει και ένα σουτ που δεν θα μπει. Σε τέτοια κλειστά ματς, όλα παίζουν ρόλο”.

Για την διακοπή στο πρωτάθλημα: “Αυτή η στασιμότητα για 15 μέρες δεν είναι καλή. Αλλά με τους τραυματισμούς που έχουμε, θα είμαστε καλύτερα μετά από 4-5 μέρες. Εχουμε να εντάξουμε έναν νέο παίκτη στον τρίπο που παίζουμε. Οποιος κι αν είναι, γιατί έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές”.

Για το αν βοηθήσει αυτή η νίκη να φύγει η γκρίνια: “Η ομάδα κάθε ματς προσπαθεί δυνατά. Η ομάδα στο εσωτερικό της δεν έχει γκρίνια, τα παιδιά είναι αγαπημένα. Θα δούμε τον αντίπαλό μας στα πλέι οφ και θα παλέψουμε δυνατά”.

Για την χρονιά και τι τίτλο θα έβαζε: “Δημοτκό, Γυμνάσιο, Λύκειο, Πανεπιστήμιο και μετά Μεταπτυχιακό για όλους… Είχε σκαμπανεβάσματα αυτή η χρονιά και συνεχίζεται”.

Για τον Σκοτ: “Εχει καλό μακρινό σουτ. Στην Ολλανδία και στην Φινλανδία που έπαιξε, αυτά είναι πρωταθλήματα χαμηλότερου επιπέδου. Το είπε και χθες αυτός, ότι δεν θέλει να μπερδέψει την ομάδα. Είναι μια ώριμη και έξυπνη δήλωση. Την προηγούμενη εβδομάδα διαθέσαμε 2-3 μέρες για να δούμε τον νέο παίκτη (Τέιλορ). Αυτό θα πρέπει να ξαναγίνει. Λειτουργεί και ανασταλτικά αυτό. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες αλλά πιστεύω ο παίκτης θα βοηθήσει”.

Κάμινγκς: “Παίξαμε δυνατά…”

Ο Γουίλ Κάμινγκς είπε:

“Ηταν ένα σκληρό ματς. Περιμέναμε ότι θα είναι δυνατό το ματς και ξέραμε ότι η ΑΕΚ θέλει την ρεβάνς για το Κύπελλο. Παίξαμε δυνατά και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Σίγουρα μπορεί αυτό το ματς να ήταν πρόγευση για τα πλέι οφ. Σε εκείνα τα ματς πρέπει να παλέψουμε για την κάθε κατοχή και να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα”.

Για την άνοδό του στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην ΑΕΚ: “Βγήκα αρκετά επιθετικά, το προσπάθησα αυτό και στο πρώτο ημίχρονο. Ημουν πιο αποτελεσματικός και χαίρομαι που φτάσαμε στην νίκη”.

Για την διαφορά της εμφάνισης στο Λαύριο σε σχέση με σήμερα: “Πρέπει να μπαίνουμε πιο επιθετικά σε όλο το ματς. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…