Κεντρική Basket League Άρης “Είμαι έτοιμος, δυνατό μου σημείο η επίθεση…”

“Είμαι έτοιμος, δυνατό μου σημείο η επίθεση…”

ascott 1

ascottΣτη Θεσσαλονίκη είναι από το βράδυ της Μ. Τετάρτης ο Αντουάν Σκοτ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός κατά την άφιξη του στην πόλη, δήλωσε: “Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται. Γνωρίζω πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από αυτά που έπαιξα. Ομως αντιμετωπίζω προκλήσεις σε όλη μου την ζωή μου και πιστεύω θα φανώ αντάξιος σχετικά με τις προσδοκίες που υπάρχουν για μένα”.

Για το τι ξέρει για το ελληνικό πρωτάθλημα: “Ολα έγιναν πολύ γρήγορα… Ταξίδεψα στην Αμερική, είχα και μια περιπέτεια με τις αποσκευές μου. Δεν έκανα μεγάλη έρευνα, δεν πρόλαβα. Μίλησα με κάποιους που ξέρουν το πρωτάθλημα, όπως γνωρίζω ότι εδώ παίζει ο Μάικ Τζέιμς του Παναθηναϊκού. Θα μάθω περισσότερα αυτές τις μέρες”.

Για την κατάστασή του: “Έρχομαι σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. Πρέπει να μάθω την ομάδα και να προσαρμοστώ στα συστήματά της. Θέλω να βοηθήσω να κερδίζει η ομάδα, να πάρει τις νίκες που χρειάζεται και γιατί όχι να κατακτήσουμε κάποια στιγμή έναν τίτλο. Έπαιζα στην Φινλανδία. Είμαι σε καλή κατάσταση γιατί έπαιζα ως τώρα. Πήγα καλύτερα από όσο περίμενα. Τώρα έρχομαι σε μια νέα Λίγκα και θέλω η ομάδα να πάρει τις απαραίτητες νίκες”.

Για το αγωνιστικό προφίλ του: “Το δυνατό μου σημείο είναι η επίθεση. Μπορώ να είμαι πολύ αποτελεσματικός, μπορώ να σουτάρω πολύ καλά. Μπορώ να προσφέρω και στην άμυνα όμως… Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και μπορώ να βοηθήσω στο μακρινό σουτ. Ξέρω πως έχουμε ψηλούς που ποστάρουν καλά, οπότε με τα νταμπλ-τιμ που θα γίνονται θα έχω τις ευκαιρίες να σουτάρω από μακριά. Πιστεύ είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση. Εκανα αρκετή δουλειά το καλοκαίρι, αλλά και στις ομάδες που έπαιξα. Ηρθα για να κερδίζω. Δεν θέλω να μπερδέψω την ομάδα, θέλω να κάνω αυτό που χρειάζεται για να πάρει η ομάδα τις νίκες που απαιτούνται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…