Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση”

“Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση”

pascual

pascual

“Νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Σε άμυνα και επίθεση οι ρόλοι είναι κατανεμημένοι και τα παιδιά απολαμβάνουν τον τρόπο που παίζουμε”, δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, ύστερα από τη νίκη της ομάδας του επί του Ρεθύμνου.

Ακόμη ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για πρώτη φορά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που γέμισαν το γήπεδο και δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, χωρίς λάθη. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση και τη νίκη. Το επόμενο ματς είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ και τελευταίο της κανονικής διάρκειας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί θα είναι το τελευταίο πριν τα πλέι οφ και θα πρέπει να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο”.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Κένι Γκάμπριελ και σημείωσε: “Ξέραμε ότι σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα του Ρεθύμνου παίζει πολύ πιεστικά. Όμως εμείς ήμασταν εξίσου πιεστικοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση και κερδίσαμε το ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…