Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Η μεγαλύτερη απογοήτευση το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό”

“Η μεγαλύτερη απογοήτευση το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό”

Συνέντευξη Τύπου

liolios-promhtheas

Για τη φετινή πορεία του Προμηθέα Πατρών μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Λιόλιος στην εφημερίδα “Πελοπόννησο”, χαρακτηρίζοντας ως τη μεγαλύτερη απογοήτευση το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεδομένου ότι οι νεοφώτιστοι θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη.

Όλα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας:
Η καλύτερη στιγμή τη φετινή σεζόν: “Αναμφίβολα η καλύτερη στιγμή της σεζόν για εμένα ήταν η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο ”Τόφαλος” στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Οι κερκίδες ήταν γεμάτες από κόσμο κάθε ηλικίας και φύλου, με το κλίμα να είναι άκρως μπασκετικό. Θυμάμαι ακόμη ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού κάθισαν δίπλα στους δικούς μας φιλάθλους χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος. Γενικά ήταν ένας αγώνας με σασπένς που τον χάρηκαν όλοι”,

Για τη μεγαλύτερη απογοήτευσή του: “Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν σαφώς η ήττα από τον Παναθηναϊκό, γιατί είχαμε πιστέψει όλοι ότι έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Μάλιστα, στο ίδιο παιχνίδι είχαμε και μια ακόμη μεγάλη στενοχώρια, τον τραυματισμό του Κίκι Κλαρκ. Η απώλειά του ήταν μεγάλη για την ομάδα μας, όχι μόνον επειδή είχε ξεκινήσει σούπερ σε εκείνο το παιχνίδι, ούτε μόνον επειδή είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά και επειδή είναι ένας χαρακτήρας-διαμάντι για τον οποίον είχαμε όλοι μόνον καλά λόγια να πούμε. Είχαμε δεθεί μαζί του και αποτελούσε κεφάλαιο και κόσμημα για την ομάδα μας.

Σε ό,τι αφορά την χειρότερη στιγμή φέτος, ευτυχώς δεν την έζησα από κοντά. Ηταν η ήττα στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο, ένα αποτέλεσμα που μας στοίχισε την είσοδό μας στα πλέι-οφ της Α1, αλλά και όλα όσα έγιναν με την φιλοξενία που τύχαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…