Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Οι διαιτητές έκαναν περισσότερα λάθη από εμάς”

“Οι διαιτητές έκαναν περισσότερα λάθη από εμάς”

vetoulas nikos

vetoulas-nikos

Καλύτερο ήταν το Ρέθυμνο από τον Κολοσσό Ρόδου σήμερα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Βετούλας. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός είχε αρκετά παράπονα και από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Σήμερα έγινε το αντίθετο από το πρώτο παιχνίδι. Ο Κολοσσός ήταν καλύτερος και έχασε και εμείς σήμερα ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά χάσαμε. Αυτό έγινε, γιατί ο Κολοσσός έπαιξε με μεγαλύτερη ενέργεια στο επιθετικό κομμάτι και στα ριμπάουντ, καθώς είχε εύκολα σουτ τριών πόντων. Εμείς ήμασταν μονοδιάστατοι στην επίθεση. Επηρεαστήκαμε από το καλό ποσοστό στα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και δεν παίξαμε έξυπνα στο δεύτερο”.

Θεωρώ ότι οι διαιτητές έκαναν περισσότερα λάθη από την ομάδα μου, αλλά αυτό δεν μειώνει τη νίκη του Κολοσσού. Όμως, θεωρώ ότι ήταν πιο ευαίσθητοι στα σφυρίγματα εναντίον μας, σε καθοριστικούς παίκτες. Το θέμα είναι ότι χάσαμε. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι την Τετάρτη μπροστά μας. Ξέραμε ότι η σειρά θα ήταν δύσκολη και ελπίζω να κερδίσουμε”.

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Γκάρι Τάλτον, ο οποίος είπε: “Η ομάδα μας μπήκε δυνατά, αλλά γνωρίσαμε μία δύσκολη ήττα. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν. Εμείς προσπαθήσαμε να τελειώσουμε τη σειρά, αλλά δεν τα καταφέραμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…