Κεντρική NBA Η αποθέωση του Όσκαρ προς τον Γουέστμπρουκ! (vid)
NBA

Η αποθέωση του Όσκαρ προς τον Γουέστμπρουκ! (vid)

russell westbrook oscar robertson

russell-westbrook-oscar-robertson

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Ράσελ Γουέστμπρουκ τη φετινή σεζόν ίσως να μην είναι τα 42 τριπλ-νταμπλ, ούτε το γεγονός ότι έκλεισε τη σεζόν με διψήφιους μέσους όρους σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ, ούτε το γεγονός ότι έβαλε τους Θάντερ στα πλέι-οφς. Η μεγαλύτερη επιτυχία του “Ρας” είναι ότι πλέον απολαμβάνει τον καθολικό σεβασμό από τους πάντες, κυρίως, όμως, από τον μυθικό Όσκαρ Ρόμπερτσον. Μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ο θρυλικός “Big O” κραύγαζε τη φράση “MVP, MVP” για χάρη του “Westbeast“!

Ο Ρόμπερτσον έδωσε το παρών στον τελευταίο αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για φέτος και σε μια εξαίσια τελετή, κατά την οποία τιμήθηκε ο Γουέστμπρουκ, πήρε το μικρόφωνο και έπλεξε το εγκώμιο του 28χρονου σούπερ-σταρ: “Ένιωσα ότι έπρεπε να βρίσκομαι εδώ σήμερα. Αυτά που έχει καταφέρει φέτος είναι πράγματα ιστορικής φύσεως. Παίζει με πολύ πάθος και όλα αυτά που πετύχει είναι καταπληκτικά, με τον τρόπο που τα έχει κάνει. Οφείλετε να είστε υπερήφανοι για τα κατορθώματά του. Έχω ακόμη ένα πράγμα να πω: MVP!“, κάνοντας προφανώς την επιλογή του, όσον αφορά τον κορυφαίο παίκτη της κανονικής περιόδου.

Από την άλλη, ο Γουέστμπρουκ τόνισε: “Ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Όσκαρ που ήρθε στην Οκλαχόμα. Εκτιμώ οτιδήποτε έκανε για το παιχνίδι του μπάσκετ και για το γεγονός ότι έδειξε τον δρόμο σε εμένα και σε άλλους παίκτες του πρωταθλήματος. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο, τους φίλους μου, την οικογένειά μου και τέλος, θέλω να ευχαριστήσω εσάς. Είστε οι κορυφαίοι φανς του πλανήτη και εκτιμώ ό,τι έχετε κάνει για μένα”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cGYFT5PPYjs]

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…